Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το άγριο φονικό που συγκλόνισε όχι μόνο την Λαμία, αλλά το πανελλήνιο, με πρωταγωνιστές το «σατανικό ζευγάρι» της Λαμίας, που οδηγήθηκε σήμερα στον Κορυδαλλό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport.gr, μπορεί η 42χρονη κατηγορούμενη να είπε για τα δυο μικρά παιδιά, ότι κοιμήθηκαν στο κάτω διαμέρισμα με τους γονείς της (παππού και γιαγιά), ωστόσο ο εραστής κατέθεσε ότι το μικρό παιδί ήταν στο επάνω διαμέρισμα και κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο την ώρα του φονικού. Μάλιστα τη στιγμή που έβγαινε στη βεράντα για να πηδήξει στα πλαϊνά σκαλοπάτια και να φύγει, φέρεται να είδε την 42χρονη «φίλη» του, να το κατεβάζει κάτω ανάστατη και της έκανε παρατήρηση, γιατί το παιδί ήταν επάνω.

Αυτή του απάντησε ότι το παιδί δεν μπορούσε να κοιμηθεί μόνο του και ότι «πετάχτηκε» στον ύπνο, βλέποντας κακό όνειρο. Εάν ισχύει αυτή η εκδοχή, τότε το 7χρονο αγοράκι δεν αποκλείεται να άκουσε και να είδε πράγματα που έχουν σχέση με το άγριο φονικό, αφού ο πατέρας του δολοφονήθηκε στο σαλόνι, όπου κοιμόταν μπρούμυτα στον καναπέ.

Εάν αναλογιστεί κανείς ότι την ώρα που κοιμόταν το παιδάκι στο διαμέρισμα που εκτυλίχθηκε το στυγερό έγκλημα:
– υπήρξαν απανωτές τηλεφωνικές επικοινωνίες της μητέρας και του εραστή,
– ακολούθησε ο ερχομός του δράστη από τη βεράντα και την μισάνοιχτη πόρτα,
– μετά ήρθε ο πυροβολισμός του θύματος με το φλόμπερ,
– στη συνέχεια τα πολλά χτυπήματα με το κοντάκι του όπλου στο κεφάλι,
– και τέλος ακολούθησε η σκηνοθεσία για την ληστεία(ανακάτεμα σε συρτάρια, ντουλάπια, σφουγγάρισμα, καθάρισμα, κλπ)

Τα δυο παιδιά, ηλικίας 7 και 10 ετών, που μέσα σε μια νύχτα έμειναν χωρίς μάνα και πατέρα, αυτή τη στιγμή βρίσκονται στα χέρια συγγενών σε χωριό της Δυτικής Φθιώτιδας.

Οι συγγενείς του άτυχου θύματος αγωνιούν και προσπαθούν να βρουν άκρη, μέσα από την πολυδαίδαλη νομοθεσία, έτσι ώστε τα παιδιά να μπορέσουν στο εξής να μεγαλώσουν σε ένα όσο το δυνατόν καλύτερο περιβάλλον.