Δύο ημεδαπούς Ρομά, ηλικίας 26 και 37 ετών συνέλαβε η αστυνομία, ενώ αναζητείται ο 23χρονος συνεργός τους, μετά την εξιχνίαση τεσσάρων υποθέσεων διαρρήξεων-κλοπών και απόπειρας κλοπής σε σπίτια, στην ευρύτερη περιοχή του Βραχατίου Κορινθίας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, οι τρεις δράστες, αφού μπήκαν σε σπίτι στις Κρήνες Κορινθίας, έκλεψαν προσωπικά αντικείμενα και κοσμήματα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από αστυνομική επιχείρηση του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, ο 26χρονος και ο 37χρονος, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, ενώ κατασχέθηκε το Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν.

Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, προέκυψε ότι είχαν διαπράξει, από τα τέλη Αυγούστου, έως και τις αρχές Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους, ακόμα τρεις διαρρήξεις-κλοπές και απόπειρα κλοπής, σε οικίες στο Βραχάτι και στον Άσσο Κορινθίας, από όπου είχαν κλέψει προσωπικά αντικείμενα, είδη ένδυσης, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Η Αστυνομική έρευνα και το Προανακριτικό έργο, διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.