Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον εντοπισμό των δύο πτωμάτων τα ξημερώματα της Παρασκευής σε παράδρομο της Εγνατίας Οδού στη Θεσσαλονίκη. Όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος οι διωκτικές αρχές βρίσκονται σε αδιέξοδο καθώς δεν υπάρχουν ίχνη πάλης, δεν έχουν πυροβοληθεί, δεν έχουν μαχαιρωθεί και δεν είναι τοξικομανείς. Τα δύο πτώματα βρέθηκαν στην περιοχή της Σίνδου. Η μακάβρια ανακάλυψη έγινε από διερχόμενο οδηγό στις 4:30 σε παράδρομο της Εγνατίας Οδού, στο ύψος της αερογέφυρας που οδηγεί σε γνωστό εργοστάσιο επίπλων.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, ενώ στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής. Δυστυχώς, η ιατροδικαστική εξέταση δεν έριξε φως στα αίτια του θανάτου. Όλες οι εξετάσεις βγήκαν καθαρές, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών.

Η αστυνομία προχώρησε στην ταυτοποίηση ενός πτώματος. Πρόκειται για 40χρονο ομογενή, ο οποίος δεν είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν της αρχές. Τα δακτυλικά του αποτυπώματα βρέθηκαν στο φάκελο που είχε καταθέσει για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας. Και τα δύο πτώματα δεν έφεραν επάνω τους πορτοφόλια ή άλλα έγγραφα. Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εικάζουν πως έχασαν τη ζωή τους ή σκοτώθηκαν σε άλλο σημείο και μεταφέρθηκαν στον παράδρομο της Εγνατίας, όπου στην κυριολεξία τους πέταξαν στο δρόμο.