Ο φόβος και ο τρόμος για τις εύπορες οικογένειες της Αττικής είχε γίνει η γυναίκα- αράχνη που έστησε την μεγάλη κομπίνα του ενός εκατομμυρίου ευρώ, που έκλεψε από γνωστό επιχειρηματία μέσα από το σπίτι του στη Βούλα.

Η κοπέλα από τη Γεωργία, προσποιούμενη την οικιακή βοηθό μάθαινε τα μυστικά των σπιτιών, όπου δούλευε, και στη συνέχεια άπλωνε το χέρι της στα χρήματα.

Όπως αναφέρει η Espresso, ο επιχειρηματίας που έπεσε θύμα της, είχε πουλήσει πρόσφατα ένα ακίνητο στα νοτιοανατολικά προάστια. Η πώληση τού απέφερε το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ σε μετρητά.

Ο επιχειρηματίας έβαλε τα λεφτά σε ένα σακ βουαγιάζ και πήγε αμέσως στη βίλα που είχε νοικιάσει στην περιοχή της Βούλας. Σκοπός του ήταν να αγοράσει με τα χρήματα δύο ακίνητα, το ένα για κατοικία και το άλλο για επαγγελματικό χώρο.

Η Γεωργιανή ήξερε για τις κινήσεις του εργοδότη της και έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιό της. Μαζί με το ζευγάρι των συνεργών της έψαξαν την επόμενη ημέρα το δωμάτιο του σπιτιού όπου είχε μπει την προηγούμενη ο επιχειρηματίας και δεν άργησαν να εντοπίσουν στο πατάρι τα χρήματα.

Έτσι οι τρεις τους άρπαξαν το σακ βουαγιάζ και έγιναν καπνός. Όταν ο επιχειρηματίας γύρισε στο σπίτι και δεν βρήκε την οικιακή βοηθό «πονηρεύτηκε» και αμέσως κοίταξε στο πατάρι, διαπιστώνοντας ότι τα μετρητά είχαν κάνει… φτερά.

Αμέσως ανέλαβε δράση η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος βάζοντας σε εφαρμογή την τακτική παρακολούθησης σήματος κινητού τηλεφώνου.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη της Γεωργιάνης είχε αρχίσει.

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν σε μία κρύπτη σε εταιρεία στάθμευσης αυτοκινήτων στον Κολωνό, το ποσό των 539.000 ευρώ.

Τα υπόλοιπα χρήματα η συμμορία τα είχε στείλει ήδη στη Γεωργία όπου τα αξιοποίησε με την αγορά ενός οικοπέδου.