Συνεχίζεται το θρίλερ με την υπόθεση της δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, με τον καθ’ ομολογία δράστη να υποστηρίζει ότι δεν ήταν εκείνος που τελικά σκότωσε την άτυχη κοπέλα

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη, Απόστολο Λύτρα, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι κάποιες υποθέσεις τις οποίες χειριζόταν η Δώρα στην εφορία είχαν σβηστεί από τα αρχεία της στο παρελθόν και γι’ αυτό, όπως η ίδια είχε αποκαλύψει στον πατέρα της, μετέφερε τα αρχεία της σε «στικάκια» τα οποία τα έπαιρνε μαζί της σπίτι.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, το ερώτημα που προκύπτει είναι πως είναι δυνατόν αυτό να το γνωρίζει ο δολοφόνος. Όπως είπε ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας ο ανακριτής δεν έχει τα στοιχεία που θα τον οδηγήσουν σε περαιτέρω έρευνα, ενώ γεγονός είναι πως η άτυχη εφοριακός δεν είχε υποθέσεις μεγάλου ενδιαφέροντος.

Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, πηγές της αστυνομίας ανέφεραν ότι η υπόθεση μένει σε αυτά που είχε πει προανακριτικά ο καθ’ ομολογία δολοφόνος, και ότι τα υπόλοιπα φαίνεται να τα λέει για άλλους λόγους. Ωστόσο, ο ίδιος ανέφερε ότι δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να εμπλέκονται και άλλα άτομα.

Ο ίδιος ο δράστης στην συμπληρωματική απολογία που έδωσε ανέφερε ως ηθικούς αυτουργούς έναν αστυνομικό και ένα δικηγόρο, ενώ ανέφερε και τα ονόματά τους.