Προβληματισμό και έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία των Εξαμιλίων Κορινθίας η υπόθεση μιας ηλικιωμένης γυναίκας που διέμενε μόνη της και πιθανότατα έπεσε θύμα κακοποίησης και ληστείας από άγνωστους δράστες.

Η άτυχη 73χρονη γυναίκα τελικά υπέκυψε και τη βρήκαν συγγενείς της χθες το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά δίκτυα και το korinthostv.blogspot.com άτυχη γυναίκα έμενε μόνη της και δεν είχε περιουσιακά στοιχεία, ούτε χρήματα μέσα στο σπίτι.

Άρα ο στόχος ήταν προφανώς τυχαίος και οι αδίστακτοι δράστες υπέθεσαν ότι κάτι θα βρουν να πάρουν. Δεν υπολόγισαν όμως, καθώς φαίνεται, τα προβλήματα υγείας που τυχόν αντιμετώπιζε. Σύμφωνα με μαρτυρίες συγγενών και κατοίκων, η 73χρονη βρέθηκε σκεπασμένη με ένα πάπλωμα και οι ίδιοι πιθανολογούν ότι σκεπάστηκε με αυτό από τους δράστες ώστε να μην μπορεί να φωνάξει και να αντιδράσει.

Αυτό όμως πιθανότατα επέφερε ασφυξία. Το σπίτι ήταν άνω –κάτω και σαν να είχαν ερευνηθεί όλοι οι χώροι του εξονυχιστικά. Η αστυνομία όμως ακόμα δεν έχει εκδώσει κάποια ανακοίνωση (μέχρι χθες στις 7:00 το απόγευμα) αφού δεν υπήρχαν σημάδια διάρρηξης και επειδή αναμένεται η έκθεση του ιατροδικαστή για τα ακριβή αίτια του θανάτου της.