Ένας 20χρονος διανομέας συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Πάτρα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για υπεξαίρεση και ψευδή ανωμοτί κατάθεση.

Ο δράστης πριν τέσσερις μήνες περίπου υπεξαίρεσε το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ από κατάστημα που εργαζόταν και προκειμένου δικαιολογήσει την απώλεια των χρημάτων, κατήγγειλε ψευδώς ληστεία σε βάρος του.

Ειδικότερα, ο 20χρονος διανομέας φαγητού, ανέφερε ότι κινούμενος με δίκυκλο μοτοποδήλατο, δυο άγνωστοι δράστες οδηγώντας μοτοσικλέτα, του ανέκοψαν την πορεία του και με την άσκηση σωματικής βίας του αφαίρεσαν τα χρήματα.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού και την εξιχνίαση της ληστείας από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών ενεργήθηκε ενδελεχής και εμπεριστατωμένη έρευνα, ενώ υπό το βάρος των αποδεικτικών στοιχείων που προέκυψαν, ο 20χρονος ομολόγησε ότι σκηνοθέτησε τη ληστεία σε βάρος του, προκειμένου να δικαιολογήσει την υπεξαίρεση των χρημάτων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Την προανάκριση και τις έρευνες ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.