Συλλήψεις «πειρατών» του Διαδικτύου σε Λαμία και Χανιά

Διαχειρίζονταν ιστοσελίδες και διέθεταν κινηματογραφικές ταινίες


ΚΟΙΝΩΝΙΑ
2:26
22/11/2011
Συλλήψεις «πειρατών» του Διαδικτύου σε Λαμία και Χανιά
2
loading

Δύο Έλληνες, ηλικίας 21 και 28 ετών, συνελήφθησαν στα Χανιά και τη Λαμία αντίστοιχα, γιατί «κατέβαζαν» κινηματογραφικές ταινίες σε ιστοσελίδες που είχαν δημιουργήσει.

Οι ταινίες αυτές ήταν πλέον προσβάσιμες σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο χρήστη του Διαδικτύου, είτε για μεταφόρτωση είτε για απευθείας προβολή.

Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν αφορούν την κατ΄ επάγγελμα και κατ΄ εξακολούθηση παραβίαση της πνευματικής νομοθεσίας.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κατά τόπο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Papakotsos

    Κι έτσι η Ελλάδα είναι πιο ασφαλής, μετά την σύλληψη των επικίνδυνων πειρατών, που αποτελούσαν απειλή για την κοινωνία και την ανθρωπότητα γενικότερα! Τους λαθρομετανάστες στο πανεπιστήμιο που πουλάνε μαϊμού προϊόντα θα τους μαζέψετε ποτέ; Την Κινέζικη μαφία που τους προμηθεύει με πραμάτια μήπως; Κανέναν μεγαλοοφειλέτη του δημοσίου(που να μην είναι κομμωτής); Τους εθνοπατέρες μας που κατέκλεψαν και ξεπούλησαν την χώρα μας;;; Αλλά προφανώς η εξουσία της αστυνομίας επαρκεί μόνο για την σύλληψη \"πειρατών\". Και γιατί ακριβώς να μην είμαστε πειρατές; Για το καλο της τσεπούλας των παραγωγών του Hollywood που μας πασσάρανε σκουπίδια σαν blockbusters ή το καλό της μουσικής βιομηχανίας που κάνει star τον κάθε άφωνο/η;;

    1. avatar GeorgeK

      Πες τα χρυσοστομε!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει