Στο στόχαστρο των «Αδιάφθορων» δυο αστυνομικοί και ένας δημοτικός υπάλληλος

Μετανάστες κατήγγειλαν τους ένστολους πως τους ξυλοκόπησαν και τους λήστεψαν


ΚΟΙΝΩΝΙΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
0:37
25/02/2017
Στο στόχαστρο των «Αδιάφθορων» δυο αστυνομικοί και ένας δημοτικός υπάλληλος
1
loading

Δύο υποθέσεις που αφορούν καταγγελία αλλοδαπών σε βάρος αστυφύλακα και ειδικού φρουρού η πρώτη και σε βάρος δημοτικού υπαλλήλου η δεύτερη, διερευνά η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, ενώ στο πλαίσιο αυτό σχηματίστηκαν αντίστοιχες δικογραφίες.

Σχετικά με την πρώτη υπόθεση, δύο Πακιστανοί έκαναν καταγγελία σε βάρος αστυφύλακα και ειδικού φρουρού, υποστηρίζοντας ότι ιδιοποιήθηκαν κινητό τηλέφωνό τους και μικρό χρηματικό ποσό, ενώ, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, προκάλεσαν φθορές σε συσκευές κινητών τηλεφώνων και βιαιοπράγησαν, κατά τη διάρκεια χθεσινών ελέγχων στην Αθήνα. Η αστυνομία εξετάζει την υπόθεση αυτή και από πειθαρχικής πλευράς.

Η δεύτερη υπόθεση, που διερευνά η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, αφορά καταγγελία που έγινε σε βάρος δημοτικού υπαλλήλου, για περιστατικά που σχετίζονται με την άσκηση των καθηκόντων του σε Δήμο της Αττικής, αλλά και την παράλληλη ενασχόλησή του, ως ελεύθερου επαγγελματία.

Οι προσαχθέντες για τις δύο υποθέσεις αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar είναι

    από τους ίδιους που θέλουν να επιβάλουν τον τρόπο ζωής που είχαν στον τόπο τους. Ας μας πει κάποιος τι συνέβη για να έχουμε σωστή αντίληψη. Οι "καταγγελίες" των λαθρομεταναστών δεν αρκούν.
    Αλλωστε "ενοχος ενόχω ου ποιεί" και οι λαθρομετανάστες είναι ένοχοι από την στιγμή που "ΒΙΑΖΟΥΝ" τα σύνορα της ΕΛΛΑΔΑΣ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει