Την αντίδραση της μητέρας του Παύλου Φύσσα Μάγδας προκάλεσε η διαμαρτυρία της συνηγόρου του κατηγορούμενου πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής Στάθη Μπούκουρα για έκφραση που χρεώνεται στον εντολέα της και σύμφωνα με εκείνον δεν έχει ειπωθεί.

«Με τον δικό μου εντολέα θα βρίσκετε τοίχο, δεν θα πάει αθώος στην φυλακή επειδή έτσι θέλετε εσείς. Δεν υπάρχει στο βούλευμα δήλωση του για τάγμα εφόδου και μαύρες μπλούζες», φώναξε η συνήγορος απευθυνόμενη στους εκπροσώπους του ΠΑΜΕ αμέσως μετά την διακοπή της διαδικασίας για να απαντήσει η Μάγδα Φύσσα: «Δεν το ξέρεις το τάγμα εφόδου; Δεν το ξέρεις;».

Είχε προηγηθεί αίτημα της υπεράσπισης του πρώην βουλευτή προκειμένου να ασκηθεί ποινική δίωξη για ψευδορκία σε μάρτυρα της επίθεσης της Χρυσής Αυγής κατά μελών του ΠΑΜΕ κατά την διάρκεια εξέτασης του από την υπεράσπιση των κατηγορουμένων για εγκληματική οργάνωση.

Η πλευρά Μπούκουρα καταλόγισε στον εργαζόμενο στα ναυπηγεία Θεόδωρο Τηλιακό, θύμα της επίθεσης που είχαν δεχθεί μέλη του ΠΑΜΕ τον Σεπτέμβριο του 2013 στο Πέραμα, ότι απέδωσε στον κατηγορούμενο φράση που δε έχει πει.

Κατά την εξέταση του από συνηγόρους υπεράσπισης στην δίκη της Χρυσής Αυγής, ο κ. Τηλιακός απέδωσε στον κατηγορούμενο πρώην βουλευτή Στάθη Μπούκουρα την φράση «ευχαριστούμε τα παιδιά με τα μαύρα». Η υπεράσπιση του πρώην βουλευτή ζήτησε από τον Τηλιακό να ανακαλέσει αναφέροντας ότι από κανένα στοιχείο της δικογραφίας δεν προκύπτει να έχει πει κάτι τέτοιο ο εντολέας της και ότι η φράση σύμφωνα με το βούλευμα αποδίδεται στον αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο. Η συνήγορος υπέβαλε αίτημα στο δικαστήριο να αποστείλει τα επίμαχα αποσπάσματα από τα πρακτικά στον Εισαγγελέα ώστε να ασκηθεί ποινική δίωξη για ψευδορκία σε βάρος του πολιτικώς ενάγοντα κ. Τηλιακού λέγοντας εκνευρισμένη πως θέλει να καταδείξει το «μένος του μάρτυρα γιατί μπορεί να καταδικαστεί ένας άνθρωπος».

Το δικαστήριο δεν συζήτησε το αίτημα της πλευρά Μπούκουρα το οποίο, όπως είπε η πρόεδρος, θα κριθεί σε άλλο χρόνο.