Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα ο 40χρονος επιπλοποιός που χθες δολοφόνησε έναν 52χρονο οικοδόμο στο Τυμπάκι της Κρήτης.

Οι πρώτες πληροφορίες, σύμφωνα με το cretalive,  κάνουν λόγο για διαπληκτισμό των δύο φίλων κι ενώ είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και αποχώρησαν από την ταβέρνα.

«Σιγά τον κουβαρντά, που θα με κεράσει κιόλας». Τα λόγια αυτά που φέρεται να είπε ο 52χρονος οικοδόμος προς τον άνθρωπο που θέλησε να τον κεράσει ρακή προχθές το βράδυ σε έναν καφενέ στον Κόκκινο Πύργο και αυτή ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει η μεταξύ τους φασαρία που κατέληξε σε τραγωδία.

Η παρεξήγηση αυτή ώθησε τον 52χρονο να αποχωρήσει από το μαγαζί με μοτοσικλέτα  με κατεύθυνση προς το Τυμπάκι. Ο 40χρονος με αυτοκίνητο, που οδηγούσε άλλο άτομο, ακολούθησε τη μοτοσυκλέτα. Στο κέντρο του Τυμπακίου ο 40χρονος, πυροβόλησε από το παράθυρο του αυτοκινήτου τον μοτοσυκλετιστή, που έπεσε νεκρός.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 44χρονου, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν μια κυνηγετική καραμπίνα, δυο μαχαίρια και ένα αεροβόλο με διόπτρα.