Ένα πλήρως οργανωμένο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης εντοπίστηκε από αστυνομικούς, ενώ συνελήφθη ένας 42χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, όπλων και βεγγαλικών.

Ειδικότερα, μετά από διερεύνηση πληροφορίας για άτομο που καλλιεργεί δενδρύλλια κάνναβης, αστυνομικοί διενήργησαν έρευνα σε διαμέρισμα και σε ημιυπόγειο αποθηκευτικό χώρο, που διατηρούσε ο 42χρονος σε πολυκατοικία στην Κυψέλη.

Από την έρευνα βρέθηκε ένα πλήρως εξοπλισμένο και οργανωμένο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης. Από το εργαστήριο εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν είκοσι δύο δενδρύλλια.

Από την έρευνα στο εσωτερικό του διαμερίσματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων: Τρία πιστόλια τύπου Replica, ένα ημιαυτόματο όπλο με αμπούλες αερίου, δύο φυσίγγια, σαράντα εννέα κροτίδες, ένα τσεκούρι, ένα πτυσσόμενο στιλέτο, ένα μαχαίρι στρατιωτικού τύπου και πλήθος από συσκευασίες επιμερισμού ναρκωτικών ουσιών. Παράλληλα, τόσο στο διαμέρισμα όσο και στο εργαστήριο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευασίες ινδικής κάνναβης συνολικού βάρους 820γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.