«Ο Νίκος Παπάζογλου δεν θα ξεχαστεί ποτέ». Δύο φίλοι του, ο Στέλιος Ρόκκος και ο Πασχάλης μιλούν στο newsbeast.gr για τον φίλο τους.

«Ο Νίκος Παπάζογλου υπήρξε παιδικός μου φίλος. Κι έτσι θα παραμείνει στην καρδιά μου. Σαν το παιδί που κάναμε παρέα, που τρέχαμε στην ίδια γειτονιά. Που αργότερα με αντικατέστησε στους Olympians.

Ο Νίκος Παπάζογλου είναι κτήμα του κόσμου, του λαού, να ξέρετε ότι είναι ο καλλιτέχνης που θα μείνει για πάντα στις καρδιές όλων. Είναι ο καλλιτέχνης που πρότεινε άποψη, που έγραψε αθάνατα τραγούδια, που δεν θα ξεχαστεί ποτέ για το ήθος του. Για την στάση του στην τέχνη, στη ζωή. Είναι ο μοναδικός Θεσσαλονικιός καλλιτέχνης που έκανε καριέρα από τη Θεσσαλονίκη. Δεν χρειάστηκε να κατέβει ποτέ στην Αθήνα να εγκατασταθεί για να μπορέσει να κάνει καριέρα, όπως κάνουμε όλοι οι υπόλοιποι.

Θα τον θυμάμαι πάντα με αγάπη και με υπερηφάνεια που υπήρξα φίλος του» αναφέρει στο newsbeast.gr ο Πασχάλης που βρέθηκε στην κηδεία του.

Αλλά και ο Στέλιος Ρόκκος τονίζει: «Δεν πιστεύω ότι έχει φύγει από κοντά μας. Τον γνώριζα προσωπικά. Ο Νίκος για μένα αποτελούσε πρότυπο καλλιτέχνη. Αν με ρωτούσαν ποια καριέρα καλλιτέχνη θα ήθελα να κάνω, θα έλεγα του Νίκου. Δεν τον ενδιέφερε τίποτα άλλο. Μόνο για την ουσία ενδιαφερόταν. Να ναι καλά εκεί που έχει πάει. Να είναι καλά, καλύτερα από ότι εδώ».