Στη σύλληψη ενός 26χρονου αλλοδαπού, που κατηγορείται για συμμετοχή σε συμμορία διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα προχώρησαν αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη, με τη συνδρομή της ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ).

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο της επιχείρησης, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 26χρονος στην περιοχή του Κορυδαλλού, ενώ στη σχετική δικογραφία περιλαμβάνεται και δεύτερος αλλοδαπός, συνεργός του. Παράλληλα, συνελήφθησαν ακόμα δύο άτομα για κατοχή μικροποσότητας κοκαΐνης.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών που διενεργήθηκαν στην κατοχή του συλληφθέντος και σε οικία που χρησιμοποιούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκαοκτώ φιξάκια κοκαΐνης έτοιμα προς διακίνηση, αποκόμματα μεταφοράς μεγάλων χρηματικών ποσών.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Αστυνομίας, η σύλληψη είναι αποτέλεσμα στοχευμένων δράσεων για την πάταξη της διακίνησης ναρκωτικών, με αξιοποίηση πληροφοριών που αφορούσαν στη δράση του 26χρονου στην περιοχή. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων εμπλεκόμενων στην υπόθεση συνεχίζονται.

Πηγή: ΑΠΕ