Η οικιακή βοηθός για μια ακόμη φορά παραχωρεί δηλώσεις και αρνείται κατηγορηματικά ότι εμπλέκεται με οποιονδήποτε τρόπο στους μυστηριώδεις θανάτους των μελών της οικογένειας από το Ελληνικό.

Υποστηρίζει ότι δεν έχει κάνει ποτέ καμία εγκληματική ενέργεια και ότι δεν γνώριζε τον γιο της οικογένειας, ενώ πιστεύει ότι η αλήθεια θα βρεθεί στο νοσοκομείο.

«Εγώ το μόνο πράγμα που θέλω είναι να βγάλετε την αλήθεια. Να μπείτε στο νοσοκομείο, να ρωτήσετε εκεί και να βγει η αλήθεια αυτό θέλω. Τι με ρωτάτε; Τι ξέρω;», είπε η οικιακή βοηθός στο OPEN.

«Από γραφείο έχω σε εκείνο το σπίτι και δεν έχω κάνει εγκληματική ενέργεια, τίποτα. Όταν τους έβλεπα ότι δεν είναι καλά, έπαιρνα ασθενοφόρο και όταν τους έβλεπα κάτω να έχουν πέσει, έπαιρνα την αστυνομία και τους σήκωναν αυτοί.

Δεν έμενα ποτέ! Ποτέ! Πήγαινα για 1 ώρα και ούτε μια ώρα, σε 45 λεπτά έφευγα. Έκανα αλλαγή της κυρίας Κατερίνας που είχε πληγές και έφευγα. Ούτε τους έχω μαγειρέψει, τίποτα».

Συγγενείς της οικογένειας αναφέρουν ότι πολύτιμα αντικείμενα λείπουν από το σπίτι της οικογένειας, με τη γυναίκα από τη Βουλγαρία να δίνει την απάντησή της.

«Τα κλειδιά τα είχα όταν η κυρία Βέρα μπήκε στο νοσοκομείο, εγώ έπρεπε να πάω στη μάνα της και μου τα είχε δώσει η κυρία Βέρα. Μόνο εγώ έμπαινα στο σπίτι. Δεν είχα δει ποτέ τον γιο της κυρίας Κατερίνας στο σπίτι. Πήγα στο σπίτι 20 φορές περίπου σε αυτό το σπίτι».

Σχετικά με τις κατηγορίες που εμπλέκεται στους μυστηριώδεις θανάτους η οικιακή βοηθός απαντά: «Αυτό δεν είναι αλήθεια. Καμία σχέση, δεν είναι η αλήθεια αυτό».