Ανείπωτη τραγωδία συνέβη στην Κρήτη, όπου μια 17χρονη μαθήτρια έχασε τη ζωή της, πέφτοντας από τη γέφυρα της Σταλίδας. Τοπικά μέσα της Κρήτης αναφέρουν πως το κορίτσι ήταν 17 ετών, μαθήτρια της Γ’ Λυκείου και ετοιμαζόταν για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Τις επόμενες ημέρες θα γιόρταζε τα γενέθλιά της, ενώ ήταν μεσαίο παιδί πενταμελούς οικογένειας.

Με βάση την προανάκριση που διενεργήθηκε, εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας. Η μαθήτρια, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, έφυγε από το σχολείο, όπου έδινε ενδοσχολικές εξετάσεις, και λίγο αργότερα σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό.

Η 17χρονη, σύμφωνα με μαρτυρίες, δεν έφυγε, όπως συνήθιζε, με το λεωφορείο, αλλά προτίμησε να περπατήσει. Παράλληλα, άλλοι υποστηρίζουν πως το κορίτσι ακροβατούσε για ώρα πάνω στην προστατευτική μπάρα του ΒΟΑΚ, αλλά και πως υπήρξαν οδηγοί που την είδαν και προσπάθησαν να την κατεβάσουν.

Οι Αρχές εξετάζουν σοβαρά την πιθανότητα να συνέβη κάτι που την τάραξε ή την πλήγωσε την ώρα των εξετάσεων και ίσως αυτό να την οδήγησε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, η μητέρα της ανήλικης απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει ή είδε κάτι να το καταθέσει στις Αρχές, προκειμένου να «πέσει φως» στην υπόθεση θανάτου της 17χρονης.

Να σημειωθεί ότι στο Αστυνομικό Τμήμα της Χερσονήσου, το οποίο έχει αναλάβει την προανάκριση, κλήθηκαν για κατάθεση ακόμα και ο Διευθυντής του Λυκείου, όπου φοιτούσε η κοπέλα, αλλά και άτομα από το ευρύ φιλικό της περιβάλλον.