Ένας άνδρας στη Λαμία κρίθηκε ένοχος για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του μετά από καβγά που είχαν, ενώ απαγορεύτηκε και να την πλησιάσει, τουλάχιστον σε απόσταση 100 μέτρων περίπου.

Το lamiareport.gr αναφέρει πως η απόφαση εκδόθηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας και αφορά τον ξυλοδαρμό μιας 20χρονης που έγινε την 25η Μαρτίου.

Η 20χρονη είχε καταγγείλει στην αστυνομία ότι ξημερώματα της 25ης Μαρτίου είχε έναν έντονο διαπληκτισμό με το σύντροφό της που κατέληξε στον ξυλοδαρμό της, κάτι που όπως υποστήριξε, είχε γίνει άλλες τρεις φορές στο παρελθόν.

Ο νεαρός συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και σε βάρος του απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες της ενδοοικογενειακής επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατ’ εξακολούθηση, της ενδοοικογενειακής απειλής και της εξύβρισης.

Το Δικαστήριο έκρινε ένοχο των κατηγορούμενο και για τις τρεις κατηγορίες και του επέβαλλε ποινή φυλάκισης κατ’ συγχώνευση δύο (2) ετών και οκτώ (8) μηνών, με τριετή αναστολή. Επίσης, του επιβλήθηκε απαγόρευση προσέγγισης της εγκαλούσας σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων και οποιασδήποτε επικοινωνίας είτε διά ζώσης είτε μέσω ηλεκτρονικών μέσων.

Σε βάρος της απόφασης ο κατηγορούμενος άσκησε έφεση.