«Είναι χάλια, πονάει το στήθος του, ο λαιμός του, τα πόδια του και ψυχολογικά έχει πέσει πολύ» λέει ο πατέρας του Γιάννη Ξανθόπουλου, ο οποίος ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο στο Μενίδι, στο οποίο σκοτώθηκε ένα 19χρονο παιδί, που κηδεύτηκε χθες σε κλίμα βαθιάς οδύνης.

«Λυπάμαι. Συλλυπητήρια στους γονείς που έχασαν το παιδί τους» λέει ο πατέρας του τραγουδιστή στο Live News.

Ο 24χρονος τραγουδιστής επαναλαμβάνει από την πρώτη στιγμή πως εκείνα τα κρίσιμα δευτερόλεπτα αντέδρασε ενστικτωδώς. Όταν είδε το αυτοκίνητο που οδηγούσε 68χρονος να παραβιάζει το STOP, έστριψε το τιμόνι αριστερά και κινήθηκε για περίπου 100 μέτρα στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το όχημα με τους δύο 19χρονους.

Ειδικοί που είδαν αυτές τις εικόνες, εκτιμούν ότι η ταχύτητα στο τζιπ του τραγουδιστή ήταν κοντά στα 100 χιλιόμετρα την ώρα. Φαίνεται να πατάει φρένο, χωρίς όμως να μπορεί να επαναφέρει το όχημα στο σωστό ρεύμα, πριν τη σύγκρουση.

«Τα παιδιά πήγαιναν για δουλειά. Είναι φίλοι κολλητοί, από μικρά μαζί. Είναι λίγο σε σοκ ακόμα. Δεν τον έχω ενημερώσει καν ότι έχει χάσει τον φίλο του» συγκλονίζει η μητέρα του 19χρονου τραυματία.

Ο 68χρονος, που φέρεται να παραβίασε το STOP, ήταν στο αυτοκίνητο με τη γυναίκα του. Εμφανίστηκε στην αστυνομία συνοδευόμενος από δικηγόρο και δήλωσε στη διάθεση των Αρχών.