Νέες σπαρακτικές δηλώσεις έκανε η μητέρα της 20χρονης Κλαούντια που σκοτώθηκε στην τραγωδία των Τεμπών, τονίζοντας ότι δίνει μάχη για να δικαιώσει τη μνήμη του παιδιού της και να τιμωρηθούν οι ένοχοι.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», τόνισε πως «δύο μέτρα κούκλα» της «την έφεραν πίσω σε μια χούφτα στάχτη». «Ήταν ένα κορίτσι γεμάτο όνειρα για τη ζωή που ήθελε να φτάσει ψηλά και να γιατρεύει κόσμο», είπε χαρακτηριστικά, καθώς η κόρη της σπούδαζε ιατρική.

«Μόνο μια μάνα που έχει χάσει το παιδί της, μόνο αυτή μπορεί να με καταλάβει. Καμία μάνα να μην περάσει αυτό που περνάω εγώ, να ανάβει το καντήλι στο παιδί της, να πηγαίνει κάθε απόγευμα στο μνήμα και να ουρλιάζουμε, να φωνάζουμε, να κλαίμε, να ζητάμε το δίκιο μας και κανένας να μη μας ακούει», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως έκανε τατουάζ στο χέρι το πρόσωπο της Κλαούντια και σημείωσε: «Έκοψε το τελευταίο εισιτήριο θανάτου, 28/2/23, χωρίς επιστροφή, χωρίς να μου πει αντίο, χωρίς να μου πει σε αγαπάω μαμά. Η καρδιά μου είναι άδεια, είμαστε όλοι με τις φωτογραφίες της».