Μπαράζ ερευνών για τη δράση των «ενοικιαζόμενων μπράβων», που συνελήφθησαν στο Γκάζι καθώς εμπλέκονται σε ξυλοδαρμούς θαμώνων νυχτερινών μαγαζιών αλλά και επεισόδια σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, έχει ξεκινήσει η ΕΛ.ΑΣ. με στόχο να βρει πού αλλού μπορεί να δρούσαν.

Όπως φαίνεται σε βίντεο-ντοκουμέντο που έχει δει το φως της δημοσιότητας, οι οκτώ μπράβοι που συνελήφθησαν πριν από λίγες ημέρες από τη Δίωξη Εκβιαστών της ασφάλειας μπήκαν μέσα σε μπαρ στο Γκάζι και ξυλοκόπησαν ανηλεώς με κλοτσιές και μπουνιές πελάτες του καταστήματος, τους απείλησαν και τους έριξαν στο έδαφος.

Ένας δε από την ομάδα κρούσης έβγαλε πιστόλι και σημάδεψε προς τα κεφάλια τους. Ένα από τα θύματα, αστυνομικός που ήταν εκτός υπηρεσίας και διασκέδαζε με την παρέα του, κάλεσε την Άμεση Δράση.

Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των πολιτών στο Γκάζι

Αφορμή για τον άγριο ξυλοδαρμό των 4 ατόμων που κατέληξαν με κατάγματα σε όλο το σώμα στο νοσοκομείο ήταν το γεγονός πως ένας από αυτούς, χορεύοντας, σκούντηξε έναν σερβιτόρο του νυχτερινού κέντρου.

Η συμμορία των «ενοικιαζόμενων μπράβων» που πωλούσαν προστασία, όπως μετέδωσε το πρωί της Δευτέρας 26/2 η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των πολιτών στο Γκάζι.

Όλοι τους ήταν γνώριμοι των αρχών για εκβιασμούς, σωματικές βλάβες, ενδοοικογενειακή βία, ναρκωτικά, σωματεμπορία ανηλίκων αλλά και για επεισόδια σε ποδοσφαιρικούς αγώνες.