Στον ανακριτή για να απολογηθούν βρίσκονται οι οκτώ συλληφθέντες που κατηγορούνται για ξυλοδαρμούς θαμώνων σε νυχτερινά μαγαζιά.

Το Open φέρνει στο φως φωτογραφίες ντοκουμέντο από βίντεο που κατέγραψε κλειστό κύκλωμα ενός μπαρ στο Γκάζι και στις οποίες μια παρέα θαμώνων δέχεται τα δολοφονικά χτυπήματα των μπράβων του μπαρ τον περασμένο Σεπτέμβριο. Μεταξύ των θαμώνων που έπεσαν θύμα ξυλοδαρμού υπήρχε και ένας αστυνομικός. Οι μπράβοι τους απείλησαν με όπλο και μετά άρχισαν να τους γρονθοκοπούν. Είχε προηγηθεί καυγάς για ασήμαντη αφορμή με σερβιτόρο του μπαρ.

Ο αστυνομικός κατήγγειλε το περιστατικό ενώ οι υπόλοιποι φοβήθηκαν επειδή δέχτηκαν απειλές. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί δυσκολευτήκαν να πάρουν το υλικό από τις κάμερες του κλειστού κυκλώματος του μαγαζιού καθώς αρχικά οι ιθύνοντες έλεγαν ψέματα ότι δεν υπάρχει καταγραφικό και ότι καταστράφηκε στις πλημμύρες.

Και οι 8 συλληφθέντες αποκαλύφτηκε ότι έχουν ιστορικό σε επεισόδια στους αθλητικούς χώρους, όπου έχουν καταγραφεί να επιτίθενται στους αστυνομικούς.