Νέα ανατροπή στο θρίλερ της εξαφάνισης της Σταυρούλας από την Κυψέλη καθώς οι Αρχές πλέον την αναζητούν στις αταυτοποίητες σορούς στα νοσοκομεία. Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή T-live, για τον σκοπό αυτό έχουν λάβει DNA από τον πατέρα της.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αξιωματικοί της Αστυνομίας εξετάζουν το ενδεχόμενο να μην πρόκειται για ανθρωποκτονία, αλλά είτε για αυτοκτονία είτε για ατύχημα.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα συγκεκριμένο στοιχείο που κάνει τις Αρχές να κλείνουν προς το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας και όχι στη δολοφονία, χωρίς να έχουν αποκλείσει φυσικά και αυτό το σενάριο.

Τι λέει η συγκάτοικος της Σταυρούλας – Το τηλεφώνημα στον κ. Γιώργο

Στην εκπομπή του Alpha μίλησε η συγκάτοικος της Σταυρούλας, που θεωρείται πρόσωπο-κλειδί για την υπόθεση εξαφάνισής της.

«Μιλούσε με έναν κ. Γιώργο. Μου είπε “είναι αυτό από τη δουλειά που είπαμε πως θα γίνει. Με περιμένει στην πλατεία με τη γυναίκα του”. Ντύθηκε στα μαύρα και πήρε ένα σακίδιο πλάτης βυσσινί. Μου είπε πως δεν θα αργήσει. Της είπα να μην πάρει κλειδιά. Και της είπα αν χρειαστεί κάτι να με πάρει τηλέφωνο. Πήγε μέχρι την είσοδο και γύρισε γιατί ξέχασε τα τσιγάρα. Τότε συνάντησε τον γείτονα και χαιρετηθήκαν. Πήρε τα τσιγάρα της κι έφυγε» είπε η συγκάτοικός της.

«Είχε δει κάποια δουλειά σε κάποια δομή στο αντικείμενό της» πρόσθεσε. Ωστόσο, όπως αναφέρθηκε από τον Alpha, η αστυνομία δεν βρήκε τέτοια κλήση.