Μετά την έρευνα και τις πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για την Κοινωνική Κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος» του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου από την Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, ο ίδιος θα παραστεί σήμερα αυτοβούλως στον εισαγγελέα για την υπόθεση.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε έξω από το σπίτι της μητέρας του κ. Πολυχρονόπουλου, Παναγούλας Πολυχρονοπούλου, προκειμένου να τη ρωτήσει για όλα όσα έχουν γίνει γνωστά. «Να ψάξουνε να βρούνε κι άμα βρούνε… Η σύνταξή μου εμένα είναι μόνο 280 ευρώ. Μόνο! Ας ψάξουν να βρούνε: αν έχουμε περιουσία, να μας τα πάρουνε!», ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Παναγούλα.

Όσον αφορά το γεγονός ότι τα λεφτά από τις δωρεές μπαίνουν στον δικό της τραπεζικό λογαριασμό, η κυρία Πολυχρονοπούλου απάντησε: «Ναι, στον δικό μου. Έρχεται και πάμε και τα παίρνουμε. Πολλές φορές, παίρνει και τη σύνταξή μου, αν δεν έχει να βάλει βενζίνη».

«Με έχει στεναχωρήσει. Του το έλεγα: “θα σου τη φέρουνε”. Με τέτοιο αγώνα, φωτιές, πλημμύρες, με όλα. Δεν φοβάται κανέναν. Τι να φοβηθεί, εφόσον δεν έχει τίποτα; Έχω να βάλω θερμοσίφωνα δύο χρόνια, γιατί δεν έχει λεφτά να μου δώσει, και η σύνταξή μου είναι 280. Ζεσταίνω νερό και πλένω τα πιάτα», κατέληξε η ίδια για την κατάστασή της.

«Αν έχω κάνει ξέπλυμα, να έρθουν να με πάρουν»

Μιλώντας στον Alpha από την Πάτρα, όπου βρισκόταν, ο δημιουργός της κοινωνικής κουζίνας τα αρνήθηκε όλα: «Να με ψάξουν καλά! Δεν έχω κανένα πρόβλημα και να έρθουν να με πάρουν, αν κάνω ξέπλυμα μαύρου χρήματος».

Όπως υποστήριξε, «δεν είναι μόνο 600.000 ευρώ. Είναι πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ τα τελευταία δύο με τρία χρόνια. Μόνο το φαγητό που έχουμε μοιράσει, μιλάμε για 18 εκατομμύρια μερίδες φαγητό. Υπολογίστε μόνοι σας πόσα λεφτά κάνουν».