Στην Ασφάλεια Μεσολογγίου παραμένει από την Τετάρτη (18/1) ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι, που έχει εξαφανιστεί από την Πέμπτη 4/1.

Σε βάρος του Σ.Ρ., που ήταν το τελευταίο άτομo που είδε τον 31χρονο, εκδόθηκε την Πέμπτη (18/1) ένταλμα σύλληψης και ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Ο 50χρονος παραμένει στην Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας και μετά τη μεταφορά του σε Εισαγγελέα και Ανακριτή, ο δικηγόρος του αναμένεται να ζητήσει τριήμερη προθεσμία, για να απολογηθεί.

Δείτε φωτογραφία του κρεοπώλη

Ο συλληφθείς υποστήριξε στις καταθέσεις του ότι άφησε την Πέμπτη (4/1) τον Μπάμπη σε πάρκινγκ στην περιοχή των παλαιών ΤΕΙ Μεσολογγίου και ότι ο νεαρός του είπε πως θα περιμένει εκεί ένα άτομο από το Αγρίνιο, για να πάνε για κυνήγι.

Κατά τη διάρκεια των καταθέσεών του έπεσε σε αντιφάσεις και δεν έδωσε εξηγήσεις για το κενό μίας ώρας από την ώρα που άφησε τον Μπάμπη έως τη στιγμή που εθεάθη σε μίνι μάρκετ της οδού Ναυπάκτου.