Σε σύλληψη μετατράπηκε τελικά την Πέμπτη (18/1) η προσαγωγή του 51χρονου, ο οποίος είναι ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι. Ο κρεοπώλης, ο οποίος στις προηγούμενες καταθέσεις του έπεσε σε αρκετές αντιφάσεις, δεν έδωσε εξηγήσεις για το κενό της μίας ώρας, που προκύπτει από τη στιγμή που άφησε τον 31χρονο σε πάρκινγκ των παλαιών ΤΕΙ έως την ώρα που εθεάθη να ψωνίζει σε μίνι μάρκετ του Μεσολογγίου.

Σε βάρος του κρεοπώλη ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Ακόμα τέσσερα άτομα καταθέτουν στην Ασφάλεια Μεσολογγίου

Την ίδια στιγμή στην Ασφάλεια Μεσολογγίου καταθέτουν ακόμη τέσσερα άτομα. Πρόκειται για τους δύο φίλους του κρεοπώλη, που έδωσαν συνεντεύξεις σε τηλεοπτικές εκπομπές μαζί με τις συζύγους τους.

Ο ένας εκ των δύο είναι ο 36χρονος, που συνομίλησε με τον κρεοπώλη την ημέρα που εξαφανίστηκε ο Μπάμπης. Ο εν λόγω άνδρας την ώρα του τηλεφωνήματος βρισκόταν σε καφετέρια μαζί με τη σύζυγό του, το παιδί τους και ένα φιλικό ζευγάρι και υποστήριξε πως έφυγε μόνο για λίγα λεπτά, ώστε να ψωνίσει κάτι σε κοντινό περίπτερο. Το κινητό του, όμως, όπως προέκυψε από την έρευνα, εξέπεμψε σήμα από την περιοχή των παλαιών ΤΕΙ, όπου βρισκόταν και το κινητό του κρεοπώλη.

Πλήθος κόσμου έξω από το αστυνομικό τμήμα Μεσολογγίου

Πλήθος κόσμου βρίσκεται έξω από το αστυνομικό τμήμα Μεσολογγίου και ζητά δικαίωση για τον 31χρονο Μπάμπη.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα και η αδερφή του, που φωνάζουν με λυγμούς «Πού είναι ο Μπάμπης;».

Η τελευταία συνάντηση και τα 17.000 ευρώ

Ο 50χρονος άνδρας, ο οποίος είχε δανειστεί από τον 31χρονο 17.000 ευρώ και τον μετέφερε με το αυτοκίνητό του στις 4 Ιανουαρίου σε πάρκινγκ στην περιοχή των παλαιών ΤΕΙ, βρισκόταν στην Ασφάλεια Μεσολογγίου από το απόγευμα της Τετάρτης (17/1) και έδινε κατάθεση στους αστυνομικούς.

Διαβάστε επίσης: Τα τρία στοιχεία που έκαψαν τον κρεοπώλη στo θρίλερ με την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι