Αντιμέτωπη με δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση είναι η 37χρονη μητέρα η οποία σκότωσε το 6 μηνών βρέφος της στο Μακροχώρι Ημαθίας και οδηγείται σήμερα, Παρασκευή (12/1) στον ανακριτή.

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία της ιατροδικαστικής έκθεσης καθώς αναφέρουν πως το βρέφος υπέστη κάταγμα κρανίου και έφερε πολλαπλές κακώσεις προσώπου και στοματικής κοιλότητας. Η μητέρα εκτός από τα χέρια, φέρεται πως χτύπησε το μωρό ακόμη και με το μπιμπερό του.

Το περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια των δύο μεγαλύτερων παιδιών της 37χρονης, τα οποία ειδοποίησαν έντρομα τους συγγενείς τους.

Κέλλυ Ιωάννου: Υπάρχουν ενδείξεις γι’ αυτό που ονομάζεται επιλόχειος ψύχωση

Όπως επεσήμανε το πρωί της Παρασκευής (12/1) μιλώντας στην εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» η λέκτρος Εγκληματολογίας Κέλλυ Ιωάννου η 37χρονη φέρεται να αντιμετώπιζε βαριά ψυχιατρικά νοσήματα.

«Υπάρχουν ενδείξεις γι’ αυτό που ονομάζεται επιλόχειος ψύχωση, ειδικά εάν υπήρχε ιστορικό κληρονομικότητας, σχιζοφρένεια ή είχε γίνει πρωτύτερα κάποια διάγνωση στη συγκεκριμένη γυναίκα όλα συνδέονται. Η ψύχωση προδιαθέτει σχιζοφρένεια και η μάνα λειτουργεί με τέτοιο τρόπο, που θεωρεί ότι επειδή το παιδί της θα της το πάρει ο σατανάς, θα το προστατέψει εκείνη αφαιρώντας του τη ζωή», εξήγησε.

Τι είπε ο δικηγόρος του πατέρα στο Newsbeast

Την ίδια στιγμή ο πατέρας του βρέφους αποκάλυψε μέσω του δικηγόρου του στο Newsbeast πως η 37χρονη τον ζήλευε παθολογικά και στο παρελθόν του είχε επιτεθεί.

Ο δικηγόρος Στέλιος Σούρλας, που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του άντρα, μεταφέροντας τα λεγόμενά του σημείωσε: «Το έκανε για να τον εκδικηθεί, γιατί τον ζήλευε παράφορα».

Αναφορικά με τη σχέση της 37χρονης με τον πελάτη του, ο κ. Σούρλας είπε πως ήταν παντρεμένοι με πολιτικό γάμο από τις 3 Φεβρουαρίου του 2023, αλλά χώρισαν μετά από μόλις 6 μήνες γάμου, καθώς η γυναίκα τον ζήλευε παράφορα και ήταν βίαιη. «Ο γάμος τους διήρκησε 6 μήνες και αυτό γιατί ο σύζυγος αντιμετώπιζε βίαιη συμπεριφορά από την 37χρονη και τον χτυπούσε». Μάλιστα, όπως είπε ο κ. Σούρλας, ο πελάτης του δεν την είχε χτυπήσει ποτέ.