Σοκ και αποτροπιασμό στην κοινή γνώμη έχει προκαλέσει η τραγική είδηση του θανάτου ενός βρέφους στη Βέροια από τα χέρια της ίδιας του της μητέρας. Η 37χρονη μητροκτόνος, που χτύπησε μέχρι θανάτου το παιδάκι μέσα στο σπίτι τους, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Σύμφωνα με όσα ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, ο παππούς και η γιαγιά όρμηξαν πάνω της πανικόβλητοι, φωνάζοντας «τι έκανες;», με τη μητέρα να απαντά «Δεν το έκανα εγώ. Το έκανε ο έξω από εδώ».

Για την τραγωδία και τη σχέση της μητροκτόνου με τον πατέρα του παιδιού μίλησε αποκλειστικά στο Newsbeast ο δικηγόρος Στέλιος Σούρλας, που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του άντρα, μεταφέροντας τα λεγόμενά του. «Το έκανε για να τον εκδικηθεί, γιατί τον ζήλευε παράφορα» είπε αρχικά ο κ. Σούρλας.

Αναφορικά με τη σχέση της 37χρονης με τον πελάτη του, ο κ. Σούρλας είπε πως ήταν παντρεμένοι με πολιτικό γάμο από τις 3 Φεβρουαρίου του 2023, αλλά χώρισαν μετά από μόλις 6 μήνες γάμου, καθώς η γυναίκα τον ζήλευε παράφορα και ήταν βίαιη. «Ο γάμος τους διήρκησε 6 μήνες και αυτό γιατί ο σύζυγος αντιμετώπιζε βίαιη συμπεριφορά από την 37χρονη και τον χτυπούσε». Μάλιστα, όπως είπε ο κ. Σούρλας, ο πελάτης του δεν την είχε χτυπήσει ποτέ.

Στέλιος Σούρλας
O δικηγόρος Στέλιος Σούρλας

Ο κακός χαμός στην κηδεία του βρέφους – Ο πατέρας πήδαγε τους τάφους, για να σωθεί από λιντσάρισμα

Όσον αφορά τις σκηνές αλλοφροσύνης την ημέρα της κηδείας του άτυχου βρέφους, ο δικηγόρος είπε πως όταν έφθασε στο κοιμητήριο ο πατέρας του παιδιού για το τελευταίο αντίο, πήγαν να τον λιντσάρουν 10 άτομα. Παράλληλα, ο κ. Σούρλας έκανε λόγο για «κλοπή» της σορού του βρέφους από τους συγγενείς της 37χρονης.

«Οι συγγενείς του βρέφους δεν επέτρεψαν στον πατέρα να παραστεί στην κηδεία. Οι παππούδες έκλεψαν τη σορό του παιδιού και παράνομα τέλεσαν την κηδεία» ανέφερε ο κ. Σούρλας και πρόσθεσε πως όταν τον είδαν (τον πατέρα) μπροστά τους, στην κηδεία, πήγαν να τον λιντσάρουν: «Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “Βοήθεια! Με κυνηγάνε”. Μάλιστα, ο δικηγόρος είπε στο Newsbeast πως για να γλιτώσει ο πατέρας πηδούσε πάνω από τα μνήματα.

Τέλος, αναφορικά με τη σχέση πατέρα – παιδιού, είπε πως η μητροκτόνος δεν τον άφηνε να το δει και πως ήρθε σε επαφή μαζί του μόνο 2 με 3 φορές. « Ήθελε να έχει επαφή με το παιδί του, αλλά τον εμπόδιζε. Έστελνε μόνο δώρα και το είδε ελάχιστες φορές» κατέληξε ο δικηγόρος.