«Νιώθω ότι εγώ φταίω» συγκλονίζει η αδερφή του 39χρονου συντρόφου της 41χρονης εγκύου από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της.

«Είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και προσπαθώ να το διαχειριστώ με τη βοήθεια ειδικών. Νιώθω ότι φταίω εγώ, γιατί δεν είχα βρει την κοπέλα να την προειδοποιήσω για τη συμπεριφορά του και για όσα είχε κάνει σε εμένα. Συλλυπητήρια στην οικογένεια της άτυχης γυναίκας» λέει χαρακτηριστικά, μιλώντας στο Live News.

Υπενθυμίζεται ότι η αδερφή του 39χρονου υπήρξε θύμα ενδοοικογενειακής βίας κατ’ εξακολούθηση.

Η γυναίκα τον είχε καταγγείλει 9 φορές στις Αρχές. Μάλιστα, την είχε χτυπήσει τόσο πολύ στο κεφάλι που έχασε και την ομιλία της για κάποιο διάστημα και εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

«Είναι τέρας, πολύ βίαιος – Έψαχνε θύματα για να τους φάει λεφτά» λέει η πρώην σύζυγος του 39χρονου

Έναν άνθρωπο βίαιο, ο οποίος τη χτυπούσε με αγριότητα ακόμα και όταν ήταν έγκυος, περιγράφει η πρώην σύζυγος του 39χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη.

Περιγράφει την κακοποιητική συμπεριφορά που έζησε στα χέρια του επί επτά χρόνια. Είχαν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, με τον 39χρονο να απειλεί πως θα την σκοτώσει.

«Με είχε χτυπήσει στο μάτι, του είχα κάνει και μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα. Εγώ προσπαθούσα χρόνια, αλλά αυτός απειλούσε. “Θα σε σκοτώσω εσένα, τη μάνα σου”. Πολύ τσακωμός, με τα παιδιά, με εμένα. Εγώ δούλευα, αυτός ζήλευε που δούλευα, μετά δεν μπορούσα να μιλήσω σε συνάδελφο γιατί έλεγε: “Τον έχεις φίλο”».

Όταν κατάφερε να ζητήσει διαζύγιο από τον άντρα που της είχε κάνει τη ζωή κόλαση, ανακάλυψε πως ο 39χρονος είχε παράλληλα και άλλο γάμο.

«Το διαζύγιο βγήκε 27 Δεκέμβρη του 2018. Αυτός παντρεύτηκε τον Οκτώβριο, ήταν δίγαμος. Τελευταία φορά που τον είδα ήταν πριν από 6 μήνες, πριν 3; Μου είχε πει ότι θέλει να κάνει παιδί, να παντρευτεί, να κάνει οικογένεια, να βρω και εγώ έναν σύντροφο» λέει.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, όσο ζούσαν στον ίδιο σπίτι με τον 39χρονο, είχε ανακαλύψει πως της έκλεβε σε χρήματα και κοσμήματα.

«Αυτός έκλεβε από εμένα, από το σπίτι. Τον σταυρό του μεγάλου γιου μου τον έκλεψε. Αυτός πιστεύω ότι έψαχνε θύματα για να φάει λεφτά» υποστηρίζει.