Έναν άνθρωπο βίαιο, ο οποίος τη χτυπούσε με αγριότητα ακόμα και όταν ήταν έγκυος, περιγράφει η πρώην σύζυγος του 39χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη.

Τα όσα λέει προκαλούν ανατριχίλα. Η γυναίκα αποκαλύπτει ότι τη χτυπούσε, απειλούσε ότι θα «σκοτώσει την ίδια και τη μητέρα της» και μάλιστα τον είχε καταγγείλει αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

«Τον είχα καταγγείλει για ξυλοδαρμό. Όλες τις συντρόφους του τις χτυπούσε. Είχε εμμονή με τις γυναίκες. Ήξερα ότι θα κάνει κακό» συγκλονίζει η πρώην σύζυγος του 39χρονου, μιλώντας στο Live News.

«Εγώ βασικά τον είχα δει στον ύπνο μου. Τον είχα δει να κρατάει μαχαίρι προτού γίνει το σκηνικό, αλλά πιστεύω ότι έψαχνε την κατάλληλη ευκαιρία, 31/12 σου λέει ο κόσμος βγαίνει έξω, διασκεδάζει, ποιος θα κάτσει να ασχοληθεί» λέει, περιγράφοντας το προαίσθημά της ότι κάτι κακό θα συνέβαινε στην Γεωργία.

«Απειλούσε ότι θα σκοτώσει εμένα και τη μάνα μου»

Περιγράφει την κακοποιητική συμπεριφορά που έζησε στα χέρια του επί επτά χρόνια. Είχαν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, με τον 39χρονο να απειλεί πως θα την σκοτώσει.

«Με είχε χτυπήσει στο μάτι, του είχα κάνει και μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα. Εγώ προσπαθούσα χρόνια, αλλά αυτός απειλούσε. “Θα σε σκοτώσω εσένα, τη μάνα σου”. Πολύ τσακωμός, με τα παιδιά, με εμένα. Εγώ δούλευα, αυτός ζήλευε που δούλευα, μετά δεν μπορούσα να μιλήσω σε συνάδελφο γιατί έλεγε: “Τον έχεις φίλο”».

Όταν κατάφερε να ζητήσει διαζύγιο από τον άντρα που της είχε κάνει τη ζωή κόλαση, ανακάλυψε πως ο 39χρονος είχε παράλληλα και άλλο γάμο.

«Το διαζύγιο βγήκε 27 Δεκέμβρη του 2018. Αυτός παντρεύτηκε τον Οκτώβριο, ήταν δίγαμος. Τελευταία φορά που τον είδα ήταν πριν από 6 μήνες, πριν 3; Μου είχε πει ότι θέλει να κάνει παιδί, να παντρευτεί, να κάνει οικογένεια, να βρω και εγώ έναν σύντροφο» λέει.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, όσο ζούσαν στον ίδιο σπίτι με τον 39χρονο, είχε ανακαλύψει πως της έκλεβε σε χρήματα και κοσμήματα.

«Αυτός έκλεβε από εμένα, από το σπίτι. Τον σταυρό του μεγάλου γιου μου τον έκλεψε. Αυτός πιστεύω ότι έψαχνε θύματα για να φάει λεφτά» υποστηρίζει.

Είχε κάνει μηνύσεις και περιοριστικά μέτρα σε βάρος του 39χρονου

Η γυναίκα αυτή είχε κάνει μηνύσεις, είχε υποβάλει περιοριστικά μέτρα αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

«Πήγα στον ιατροδικαστή, μετά καταδικάστηκε αλλά τελευταία φορά του είχα κάνει μήνυση και αυτός είχε ζητήσει διαμεσολάβηση. Πήγα εγώ στην αστυνομία γιατί με απειλούσε αλλά δεν πήγε ο ίδιος. Ήξερα ότι μόλις βγήκε αυτός στα κανάλια, αυτός την έφαγε. Αυτός δεν υπολογίζει τίποτα» τονίζει.

«Είναι τέρας, πολύ βίαιος»

«Το 2010 παντρευτήκαμε το 2018 χωρίσαμε. Τώρα είναι ένα τέρας. Βίαιος πολύ. Με χτυπούσε και είχα πάει 100.000 φορές σε αστυνομικό τμήμα, τους έλεγα ότι είναι επικίνδυνος και δεν μου έδιναν σημασία. Είχα πάει στο αστυνομικό τμήμα στην Πολίχνη, τότε με είχε χτυπήσει στο μάτι. Το τμήμα της Πολίχνης ανήκει στο ΑΤ στα Διαβατά. Μετά πήγα, Δωδεκανήσου, Εύοσμο και Κορδελιό. Έκανα τις μηνύσεις, αυτός κρυβόταν γιατί αν περάσει το 48ωρο δεν μπορούν να τον συλλάβουν. Μετά μου ήρθε ένα χαρτί τότε με την ενδοοικογενειακή βία, να πάει στην Τούμπα σε ένα κέντρο για να παρακολουθήσει σεμινάρια ψυχικής υγείας για να ενταχθεί στην κοινωνία. Δεν ξέρω αν τα παρακολούθησε δεν νομίζω» είπε η γυναίκα.

«Και τώρα εγώ δουλεύω, έχω εγώ τα παιδιά. Τα παιδιά είναι δικά μου όχι δικά του. Απέκτησα 2 παιδιά με εκείνον, ηλικίας 9 και 12 ετών. Τα παιδιά γνωρίζουν από την 1η στιγμή ότι το έκανε αυτό ο πατέρας τους. τα παιδιά μου από την πρώτη στιγμή γνώριζαν και κατάλαβαν ότι το έκανε ο πατέρας τους. αυτό μου είπαν γιατί πίστευαν ότι αυτό θα μπορούσε να το κάνει και σε μένα. Δεν χτυπούσε τα παιδιά, μόνο εμένα», συνέχισε η πρώην σύζυγος του 39χρονου.

«Έκλεβε πράγματα από το σπίτι. Και το τάμπλετ των παιδιών. Η αστυνομία μου είπε “να τα βρούμε”. Δεν έκανε χρήση αλκοόλ ή ουσιών. Τελευταία φορά μου είπε ότι θα κάνει παιδί “για να μου μπει στο μάτι”. Δεν ξέρω τι έκανε 2 χρόνια άλλα πιστεύω η οικογένεια της Γεωργίας δεν γνώριζε ότι είχε παιδιά αυτός. Δεν είχε επαφή με τα παιδιά. Κάτι πρέπει να γίνει άμεσα» κατέληξε αναφορικά με τον 39χρονο.