Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη της 41χρονης εγκύου που εξαφανίστηκε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς από τη Θεσσαλονίκη.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, στο μικροσκόπιο έχει μπει το κινητό του συντρόφου της, καθώς οι αστυνομικοί εκτιμούν πως υπάρχουν στοιχεία που μπορούν να ερευνηθούν περαιτέρω.

Σύμφωνα με το Tlive ο σύντροφος της εγκύου έχει καταδικαστεί για τον πολύ σοβαρό ξυλοδαρμό της αδερφής του. Ειδικότερα, 2-3 χρόνια πριν, ξυλοκόπησε κατ’ εξακολούθηση την αδερφή του και μάλιστα η γυναίκα νοσηλεύτηκε με κακώσεις στο κεφάλι και το σώμα.

Όπως δήλωσε η ίδια μέχρι και σήμερα έχει κενά μνήμης και μετατραυματικό στρες. Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, όλα έγιναν επειδή σταμάτησε να του δίνει χρήματα.

Του απαγορεύτηκε να ταξιδέψει στην Αθήνα

Οι Αρχές απαγόρευσαν στον σύντροφο της 41χρονης να ταξιδέψει αεροπορικώς στην Αθήνα.

Ειδικότερα, είχε προγραμματίσει να ταξιδέψει, καθώς είχε κληθεί σε κανάλι της πρωτεύουσας, όμως η αστυνομία δεν του επέτρεψε να μπει στο αεροπλάνο.

Οι αστυνομικές έρευνες αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την εξαφάνιση της 41χρονης εγκύου. Την ώρα που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι αναζητήσεις, ο σύντροφός της καταγγέλλει ότι σε χρόνο μεταγενέστερο της επιτόπιας αστυνομικής έρευνας παραβιάστηκε το σπίτι του. Σύμφωνα με την καταγγελία του, όταν το προηγούμενο 24ωρο επέστρεψε στο σπίτι (παρουσία δικηγόρου και δύο αστυνομικών) για να πάρει κάποια πράγματα –που ενδεχομένως να συνδέονται με την έρευνα– διαπίστωσε ότι η πόρτα ήταν ανοιχτή, το ίδιο και οι μπαλκονόπορτες, ενώ έλειπαν κάποια αντικείμενα και άλλα είχαν αλλάξει θέση.