Ότι αρνείται τις εναντίον του κατηγορίες, ανέφερε ο δικηγόρος του 39χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου συντρόφου του.

«Η θέση του (εντολέα) είναι αρνητική σε σχέση με την κατηγορία. Δεν έχει αποδοθεί αναλυτική απολογία, γιατί όταν πλέον ολοκληρώθηκε η επικοινωνία μου μαζί του, δεν αισθανόταν ο ίδιος έτοιμος να δώσει πλήρη περιγραφή των θέσεων του» ανέφερε ο δικηγόρος Όθων Παπαδόπουλος στο MEGA και το LIVE News.

Παράλληλα, ο δικηγόρος του κατηγορούμενου ανέφερε ότι το ζευγάρι είχε πάρει απόφαση να τερματίσει την κύηση της 41χρονης. «Μία πληροφορία που γνώριζα από την πρώτη μέρα – και μπορώ να σας δώσω – είναι ότι την Δευτέρα βράδυ τελέστηκε η πράξη και Τετάρτη πρωί υπήρχε προγραμματισμένο ραντεβού από την Γεωργία για να προχωρήσει σε έκτρωση και να διακόψει την κύησή της. Η έντονη επιθυμία του εντολέα ήταν να μην διακόψει αυτή την κύηση».

«Σύμφωνα με τα όσα έχει αναφέρει ο 39χρονος, η θέση του είναι ότι η Γεωργία πιεζόταν από την οικογένειά της να μην προχωρήσει σε αυτή την κύηση με την ίδια να ακολουθεί την προτροπή της οικογένειάς της».