Στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέες πληροφορίες για τη στυγνή δολοφονία της εγκύου μητέρας στη Θεσσαλονίκη από τον σύντροφό της και τον φίλο του. Την ίδια ώρα γνωστοί της άτυχης γυναίκας ανοίγουν τα στόματά τους και δίνουν λεπτομέρειες για τη σχέση της με το θύτη.

Υπενθυμίζεται ότι η σορός της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε σε δασώδη έκταση μέσα σε μπαούλο, ενώ, όπως όλα δείχνουν, δολοφονήθηκε με μαχαιριές στον λαιμό. Εκτός από τον σύντροφο της 41χρονης, συνελήφθη και ο φίλος του, ο οποίος, όπως αποκάλυψε, βοήθησε επίσης στην εξαφάνιση της σορού.

Στην εκπομπή του ANT1 «Πρωινό» μίλησε φίλη της 41χρονης Γεωργίας, η οποία είπε πως η γυναίκα φοβόταν μεν τον σύντροφό της, επειδή ήταν οξύθυμος, αλλά τον δικαιολογούσε.

«Της είχα πει ότι δε μου αρέσει αυτός ο άνθρωπος και είχε ψιλοπαρεξηγηθεί» είπε αρχικά η φίλη της Γεωργίας. Όπως υποστήριξε η ίδια στον Γιώργο Λιάγκα: «Ντρεπόταν να μας πει κάποια πράγματα, όμως υπήρχαν φορές που μας είπε ότι φοβάται και ότι είναι νευρικός, όμως λίγο μετά έλεγε “ασ’ τον… ίσως είναι της στιγμής”» πρόσθεσε.

«Δεν αντέχω με αυτό που έμαθα, ήταν ένας γλυκός άνθρωπος, που αγαπούσε πολύ το παιδί της και τώρα αυτό το παιδί έχει μείνει ορφανό», είπε η φίλη της 41χρονης.