Ένα μυστήριο καλύπτει την υπόθεση της εξαφάνισης της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη. Σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες έχει σταλεί σήμα, καθώς και στα σύνορα. Η έγκυος γυναίκα και μητέρα ενός παιδιού 13 ετών ήταν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στην Καλαμαριά με τον σύντροφό της και το επόμενο πρωί εξαφανίστηκε.

Η εξαφάνισή της δηλώθηκε την Τρίτη στην αστυνομία και την Πέμπτη εκδόθηκε και το Missing Alert. Την υπόθεση καλύπτει ένα πέπλο μυστηρίου, καθώς η γυναίκα έχει αφήσει δύο μηνύματα, ένα στη μητέρα της και ένα στον σύντροφό της, από τον οποίο πήρε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό ύψους 5.000 ευρώ.

Στο μήνυμά της του ζητά συγγνώμη, καθώς και να μη θυμώσει μαζί της για την πράξη της.

Στη μητέρα της κάνει λόγο για μια εκκρεμότητα που πρέπει να λύσει.

Όσο περνούν οι ημέρες, οι συγγενείς της ανησυχούν για το χειρότερο σενάριο, ενώ η Ελληνική Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό της. Σύμφωνα με αρμόδια πηγή που επικαλείται ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Open, «τη δεδομένη στιγμή θεωρούνται όλοι ύποπτοι». Ήδη έχουν ληφθεί καταθέσεις και από τους συγγενείς αλλά και από τον σύντροφό της, ενώ εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί να υπάρχει κάποιο παρασκήνιο πίσω από την εξαφάνιση.