Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση της 41χρονης Γεωργίας Μουράτη από τη Θεσσαλονίκη, η οποία είναι έγκυος.

Η 41χρονη εξαφανίστηκε έχοντας πάνω της ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και τα ερωτήματα για τις συνθήκες της εξαφάνισής της είναι πολλά.

Η Γεωργία Μουράτη έχει ύψος 1.62, είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Εξαφανίστηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. Φορούσε μαύρη μπλούζα και μαύρο κολάν.

Η αποκαλυπτική μαρτυρία του συντρόφου της – Το τελευταίο μήνυμα που του έστειλε

«Μου έστειλε μήνυμα και χάνονται τα ίχνη της. Το κινητό της κλειστό. Είχε πει στη μαμά της διαφορετικά πράγματα απ’ ότι σε μένα» λέει ο σύντροφός της, μιλώντας στο Live News.

Τις βραδινές ώρες της Πρωτοχρονιάς, έπεσαν για ύπνο μαζί με τον σύντροφό της, όπως ο ίδιος λέει, αλλά το πρωί δεν την βρήκε στο πλευρό του.

Ένα μήνυμα που όπως θα πει ο σύντροφος της Γεωργίας έλαβε στο κινητό του, έλεγε: «Να ξέρεις πως ξέρω ότι δεν δουλεύεις πλέον λόγω το ψέμα που σου ζήτησα να πεις για να είμαστε παρέα. Θέλω να σου κάτι: σου πήρα τα λεφτά από το συρτάρι. Ξέρω ότι τα χρειάζεσαι αλλά είναι ανάγκη… Θα σου πω από κοντά. Μην μου θυμώσεις σε παρακαλώ».

«Καταρχάς γιατί δεν με ξύπνησες; Δεύτερον τόσα λεφτά εσύ τι τα θες;» της απάντησε.

Έκτοτε σιωπή και η αγωνία να κορυφώνεται.

«Ασφαλώς μου πήραν το κινητό μου. Μέσα στο κινητό μου υπάρχουν στοιχεία που μπορούν να ερευνηθούν περαιτέρω», είπε ο σύντροφός της για τις έρευνες των Αρχών για την εξαφάνιση της Γεωργίας, που είναι σε εξέλιξη.

«Ανεξήγητη η συμπεριφορά της» λένε φίλοι της Γεωργίας

Η συμπεριφορά της από την άλλη μοιάζει ανεξήγητη, θα πουν όσοι την ήξεραν. Ακόμα και ο εργοδότης της δεν είχε καταλάβει το παραμικρό. Η Γεωργία μάλιστα ως την τελευταία στιγμή ήταν στην δουλειά της πολύ τυπική. Έτσι το μυστήριο μεγαλώνει.

Ο σύντροφος της Γεωργίας που την αναζήτησε και στην εργασία της, της απευθύνει μήνυμα, αν βλέπει τηλεόραση το μήνυμα του θα φτάσει στην έγκυο γυναίκα και ίσως να οδηγήσει σε μία ευχάριστη εξέλιξη.

«Η σχέση μας ήταν πολύ καλή εννοείται. Σαν ζευγάρι είχαμε τις προστριβές μας. Θα κάνω τα πάντα για να την βρω, θα βάλω και ιδιωτικό ερευνητή. Την έχω ψάξει παντού και έχω ρωτήσει και τις φίλες της» λέει ο σύντροφος της.