Συγγνώμη από τα θύματά του ζητά, μέσω του δικηγόρου του, ο κομμωτής, ο οποίος κατέγραφε με κρυφές κάμερες τις υπαλλήλους και τις εργαζόμενές του σε κομμωτήριο στα Βριλήσσια, αλλά και τις θετές του κόρες στο σπίτι του. «Δεν έχω μοιράσει το υλικό» ισχυρίζεται ο 49χρονος.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του κομμωτή, που μετέφερε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Το Πρωινό» τη δήλωση του πελάτη του, ο 49χρονος επισημαίνει πως το υλικό από τις κάμερες βρίσκεται μόνο σε ένα κινητό τηλέφωνο και ο ίδιος δεν το έχει μοιραστεί με κανέναν.

«Ζητάει συγγνώμη και τίποτα από όλα αυτά που έχουν τραβηχτεί από το κινητό δεν έχουν διαρρεύσει. Είναι καθαρά μέσα στο κινητό και τίποτα άλλο» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Σταυρουλόπουλος.

«Αυτή η διαβεβαίωση είναι τελική και κατηγορηματική. Όλα τα άλλα είναι θέματα που θα κριθούν από το δικαστήριο» πρόσθεσε.

«Αυτό θεωρώ ότι απασχολεί τα θύματα αυτή τη στιγμή και μπορούμε να τα διαβεβαιώσουμε ότι τίποτε περισσότερo δεν έχει συμβεί από αυτό. Μόνο μια συγκεκριμένη καταγραφή, τίποτα περισσότερο. Ο πελάτης μου ήθελε να καταλάβει ο κόσμος ότι δεν είναι αυτός που παρουσιάζεται στην τηλεόραση» δήλωσε κλείνοντας ο συνήγορος του κομμωτή.