Σε μία υπόθεση οπαδικής βίας του 2019, κατά την οποία τραυματίστηκε σοβαρά μία 22χρονη οπαδός, στο Ίλιον, έχουν επικεντρωθεί οι Αρχές προκειμένου να μπορέσουν να εντοπίσουντους τους εμπλεκόμενους της επίθεσης της 7ης Δεκεμβρίου στο Ρέντη, που τραυμάτισε σοβαρά έναν 31χρονο αστυνομικό.

Η εν λόγω επίθεση θεωρείται κομβικής σημασία στις αστυνομικές έρευνες σύμφωνα με το MEGA, καθώς ενδέχεται να εμπλέκονται ίδια άτομα, ενώ στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. είναι και η ομάδα «Δυτική Αλητεία» στο Facebook, η οποία από το 2014 «ανεβάζει» επεισόδια από οπαδικές συμπλοκές.

Απειλητικά μηνύματα

Την ίδια ώρα, οι γονείς του 18χρονου που κατηγορείται ότι τραυμάτισε τον 31χρονο αστυνομικό στου Ρέντη, αναφέρουν ότι δέχονται απειλητικά μηνύματα από αγνώστους, που απειλούν σε περίπτωση που μιλήσει ο νεαρός στις αρχές.

Μιλώντας στην εκπομπή «Tlive» παρουσίασαν τα μηνύματα που δέχτηκαν στο Messenger από αγνώστους και πρόσθεσαν ότι έχουν ενημερώσει σχετικά τις αρχές. «Τη ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν, το ρουφιάνο κανείς. Ο θεός τιμωρεί. Οικογένειες όπως η δικιά σας …… (βρισιά) πόσους βιασμούς θα αντέξει ο Νίκος πριν κρεμαστεί. Σύντομα δεύτερη κηδεία», έγραφαν τα μηνύματα που εστάλησαν.