Το φως της δημοσιότητας βλέπει ένα άγριο βίντεο-ντοκουμέντο που δείχνει τον ξυλοδαρμό μιας 14χρονης στο προαύλιο σχολείου στο Περιστέρι, όπου τρεις συμμαθήτριες της την βαράνε άσχημα μπροστά σε δεκάδες μαθητές.

Το βίντεο προβλήθηκε στο Star και στα πλάνα διακρίνονται μόνο δύο από τα τρία κατηγορούμενα κορίτσια, να πετούν πολλές φορές την κοπέλα στο έδαφος, να πατάνε πάνω της, ενώ την βαράνε σε πλάτη και κεφάλι.

Μάλιστα, μπροστά στο σκηνικό είναι δεκάδες ανήλικοι και κανείς δεν αντιδράει, ενώ φέρεται μερικοί να απολαμβάνουν το θέαμα.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, η οικογένεια της 14χρονης κατέθεσε μήνυση στην αστυνομία, ενώ άλλοι γονείς υποστήριξαν πως το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν σημειωθεί αρκετά παρόμοια περιστατικά σε αυτό το σχολείο.

Ο πατέρας της κοπέλας σε δηλώσεις που έκανε, ανέφερε πως «φοβάμαι για τη ζωή του παιδιού μου. Εφόσον φτάσανε σε αυτό το σημείο, μπορούν να κάνουν τίποτα χειρότερο, εδώ μιλάμε για επικίνδυνα παιδιά. Την εξέτασε γιατρός στο Παίδων. Είχε εκδορές στο κεφάλι. Δεχόταν απειλητικά μηνύματα, όπως “θα σε τελειώσουμε”».