Συγκλονίζουν οι περιγραφές των παιδιών που ήταν μαζί με τη 16χρονη, η οποία είναι σε κώμα, ύστερα από χρήση κοκτέιλ ναρκωτικών. Οι γιατροί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ερυθρού Σταυρού δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή.

Θυμίζουμε πως η ανήλικη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κώμα από υπερβολική χρήση ναρκωτικών και έτσι ξεκίνησε να ξετυλίγεται ένα κουβάρι για να φτάσουν οι Aρχές στη σύλληψη μιας συμμορίας έξι ατόμων, ανάμεσά τους και δύο ανήλικοι, οι οποίοι εμπορεύονταν ηρωίνη, χασίς, σίσα και άλλα ναρκωτικά.

Μάλιστα, υπήρχε και μια μονοκατοικία, στην περιοχή του Βύρωνα όπου πήγαιναν και έκαναν χρήση ναρκωτικών οι περισσότεροι ανήλικοι. Από αυτή τη μονοκατοικία το ασθενοφόρο πήρε και το παιδί για να το μεταφέρει στο νοσοκομείο. Και στη Γλυφάδα οι αστυνομικοί εντόπισαν μια μισογκρεμισμένη κατοικία, στην οποία οι έμποροι ναρκωτικών έκρυβαν τις ποσότητες.

Η «παρέα» ειρωνευόταν τη μητέρα της όταν την έψαχνε

Όπως αναφέρει το STAR η μητέρα της μιλώντας στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών υποστήριξε ότι η παρέα της κόρης της δε δίσταζε να παίζει με την αγωνία της.

«Με έχουν ειρωνευτεί τηλεφωνικά, όταν την έψαχνα να τη βρω πού είναι και ήξερα ότι την κρατούσαν και μιλούσαν αυτοί στο τηλέφωνο για αυτή. Γνωρίζω ότι ενώ η κόρη μου πολλές φορές ήθελε να έρθει σπίτι, όταν ήταν με αυτούς της ασκούσαν ψυχολογική πίεση και δεν την άφηναν να γυρίσει παρά τη θέλησή της», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς η μητέρα της 16χρονης.

Σοκάρουν οι μαρτυρίες των φίλων της 16χρονης

Η στιγμή που οι φίλοι της βρίσκουν τη 16χρονη αναίσθητη στον καναπέ του σπιτιού στον Βύρωνα, ύστερα από ομαδική χρήση ναρκωτικών, δείχνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο τι δρόμο ακολουθούσε το μικρό κορίτσι.

«Εκεί πέρα αράξαμε λίγο και μετά εγώ πήγα για ύπνο, ξύπνησα και μου είπαν ότι έπαθε κάτι,  αλλά ήξερα τι είχε πάρει. Είχε πάρει και ένα φάρμακο αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς το όνομα κάπως λίρικα, κάτι τέτοιο και τα είχε ανακατέψει αυτά τα δύο μαζί», ανέφερε φίλη της 16χρονης.

«Τη βλέπω ξαπλωμένη, με ανοιχτά τα μάτια, να είναι έτσι γουρλωμένα, μετά τα μάτια της να πηγαίνουν προς τα πάνω, να έβγαζε κάτι αίματα κάτι υγρά από τη μύτη κάθε φορά που πήγαινα να τη σηκώσω τα έβγαζε αυτά τα υγρά, ήθελα να δω αν ζει ή όχι, να πάρω σφυγμούς και μετά την έβαλα να καθίσει όρθια», περιέγραψε η φίλη της ανήλικης.

«Ήταν το καλύτερο παιδί από όλα, αλλά στο θέμα ναρκωτικών ήταν το πιο χαζούλι ας το πούμε. Δηλαδή με το που έμπαιναν ναρκωτικά στη μέση, δεν σκεφτόταν τίποτα άλλο. Το μυαλό του γενικά ήταν μόνο στα ναρκωτικά», ανέφερε φίλος της 16χρονης.

Το σοκαριστικό sms των φίλων της ανήλικης

Στα κινητά τηλέφωνα της παρέας της 16χρονης βρέθηκαν δεκάδες φωτογραφίες με όλων των ειδών τα ναρκωτικά, αλλά και ένα μήνυμα που έδειχνε την απάθεια για την πολύ σοβαρή περιπέτεια της φίλης τους, μετά τη χρήση των ναρκωτικών. «Αράξαμε τούμπανα χθες οι δυο μας, που να ήξερα θα ήταν η τελευταία φορά», έγραψε φίλος της.