«Ράγισε» καρδιές ο πατέρας του βρέφους που σκοτώθηκε στο Βόλο, όταν το παρέσυρε μια μηχανή, τη στιγμή που το κρατούσε ο παππούς στα χέρια και προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο.

Ο πατέρας έκανε δήλωση στην εκπομπή «Live News» και τόνισε ότι «είμαι συντετριμμένος εγώ και η οικογένειά μου. Δεν υπάρχουν λόγια. Έχουμε δικηγόρο και έχει αναλάβει όλα τα διαδικαστικά. Αυτός ο άνθρωπος μας κατέστρεψε».

Επίσης, η ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό του βρέφους μίλησε στην εκπομπή του Mega και δήλωσε πως «πρόκειται για ένα βρέφος καλής ανάπτυξης χωρίς κάποια διαμαρτία ανά την ανάπτυξή του, το οποίο όμως έφερε βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση από πτώση εξ’ ύψους και πρόσκρουση της κεφαλής επί ανενδότου επιφανείας, δηλαδή επί του οδοστρώματος. Δεν υπήρχε κάποιο άλλο εύρημα παρά μόνο αυτή η βαρεία κάκωση κεφαλής».

«Ο θάνατος ήταν ακαριαίος. Το παιδί διεκομίσθη στο νοσοκομείο, εκεί έγιναν οι προσπάθειες που έγιναν, που όφειλαν οι γιατροί να κάνουν, όμως δεν είχε κανένα νόημα διότι το παιδί είχε ήδη καταλήξει. Το σημάδι που είχε στο πρόσωπό του ήταν από το σημείο το οποίο προσέκρουσε η κεφαλή του στο οδόστρωμα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σημειώνεται, ότι ο οδηγός της μηχανής έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί, ενώ κατηγορείται για επικίνδυνη οδήγηση και ανθρωποκτονία από αμέλεια.