Ένα ακόμα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συνέβη στη Λαμία την περασμένη εβδομάδα. Όλα ξεκίνησαν όταν ο 50χρονος κατηγορούμενος διαπληκτίστηκε με τη γυναίκα του, ενώ μπροστά στο περιστατικό ήταν και η 8 ετών κόρη τους.

Του ανταποκριτή μας από το lamireport.gr

Πιο συγκεκριμένα, ο 50χρονος απείλησε, εξύβρισε και στη συνέχεια χτύπησε βίαια τη γυναίκα του μπροστά στα έντρομα μάτια της 8χρονης κόρης τους, την οποία και εκείνη έπιασε από το λαιμό και την έσπρωξε.

Ο κατηγορούμενος, που συνελήφθη από την Αστυνομία, παρουσιάστηκε ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λαμίας, όπου μαζί με την παθούσα αποδέχτηκαν την ποινική διαμεσολάβηση και η υπόθεση αναβλήθηκε για τον προσεχή Απρίλιο. Σημειώνεται πως για να υπάρξει ποινική διαμεσολάβηση είναι απαραίτητη προϋπόθεση, η ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους του προσώπου που αποδίδεται, η τέλεση της βίαιης πράξης.

Επιπλέον, επιβλήθηκαν οι όροι της μετακίνησης από την οικογενειακή στέγη, απομάκρυνση από το χώρο όπου εργάζεται η σύζυγος και απαγόρευση προσέγγισης της παθούσας στα 200 μέτρα.