Στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας Αττικής βρίσκεται το βιντεοληπτικό από το αρτοποιείο στη Δάφνη, το οποίο έχει καταγράψει τις κινήσεις των δραστών του άγριου ξυλοδαρμού ενός 62χρονου (σ.σ. πατέρας του ιδιοκτήτη) και τα χτυπήματα που δέχτηκε στο πρόσωπο μία υπάλληλος του καταστήματος.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Κυριακής (24/9), όταν επίδοξοι ληστές μπήκαν από την πλαϊνή είσοδο στο αρτοποιείο και επιτέθηκαν στον 62χρονο και στην υπάλληλο που εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν εκεί. Ο άνδρας δέχτηκε πάρα πολλά χτυπήματα στο πρόσωπο και στο σώμα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο «Ασκληπιείο» της Βούλας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να υποβληθεί σε εξετάσεις. Με την νεαρή υπάλληλο οι δράστες ήταν πιο… ήπιοι, καθώς τη χτύπησαν δύο φορές με χαστούκια στο πρόσωπο.

Αίσθηση, ωστόσο, προκαλεί το γεγονός ότι δεν άρπαξαν το συρτάρι από το ταμείο του καταστήματος, παρά μόνο το πορτοφόλι, το κινητό τηλέφωνο και τα κλειδιά του 62χρονου. Ήδη οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αναλύουν από τις κάμερες ασφαλείας του αρτοποιείου και άλλων καταστημάτων της περιοχής, ενώ έχουν λάβει καταθέσεις και από τα δύο θύματα.