Ο Αντώνης Μυλωνάκης σε νέες δηλώσεις που έκανε μετά την αποχώρηση από την Ελληνική Λύση, ανέφερε πως συνολικά έχει δώσει «μαύρα» 25.000 ευρώ στον Κυριάκο Βελόπουλο, πράξη που χαρακτήρισε ως «νταβατζιλίκι», ενώ διερωτήθηκε πού κατέληξαν τα χρήματα.

Μιλώντας στο Mega ανέφερε πως «η προσπάθεια που έκανε ο κ. Βελόπουλος να με εξοντώσει κοινωνικά, να με βάλει στο περιθώριο, να πει ότι αποστάτησα ότι πήρα μαύρες σακούλες από τη ΝΔ για να πάω στη ΝΔ, απέτυχε. Ο Βελόπουλος δεν έχει καταλάβει ποιος είμαι. Τα λεφτά που έπαιρνε τα έπαιρνε για να βοηθάμε τους πολίτες. Τα μαύρα λεφτά είναι φορολογημένα από το κράτος, και του τα δίναμε στο χέρι».

Επίσης, προανήγγειλε προσφυγή στις εισαγγελικές αρχές, τονίζοντας ότι «έχω να πω για όλα. Θα πω στον εισαγγελέα να τα ψάξει να τα ελέγξει όλα. Ακούω πολλά. Έχω δώσει 25.000 ευρώ, δηλαδή νταβατζιλίκι; Πήρε 25.000 ευρώ και θα πει ότι δεν ξέρει τίποτα; Είμαστε 10 άτομα. Και δίνουν όλοι. Είχαμε συνεννοηθεί ότι θα δίνουμε 500 ευρώ σε ένα κοινό ταμείο».

«Μίλησα με τον πρόεδρο της βουλής και ειδοποίησε τους αρχηγούς των κομμάτων. Θέλουμε να μάθουμε πού πήγαν τα λεφτά. Αναρωτηθήκαμε πού πάνε τα λεφτά και ξαφνικά έμεινε μόνο η κ. Αλεξοπούλου και είπε ότι πήραμε ενώ οι άλλοι έκλειναν το τηλέφωνο», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Δίναμε “μαύρα” σε φάκελο κάθε μήνα»

Ο Αντώνης Μυλωνάκης πριν λίγες μέρες μίλησε στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών 90,1 και είπε πως «1.000 ευρώ τα παίρνει το κόμμα κατευθείαν από τη μισθοδοσία. Αυτό έχει γίνει συμφωνία και τα 500 είναι “μαύρα”… Ζήτησε ευθέως δηλαδή (σ.σ.στην ερώτηση αν τα έδιναν σε φάκελο). Μπορεί να κατηγορηθούμε κι εμείς, δεν έχει να κάνει. Αυτά τα πράγματα είναι αλήθεια. Τα 500 είναι μαύρα σε ένα φάκελο».

Επίσης, είχε αναφέρει ότι «ο κ.Βελόπουλος ζήτησε 1.000-1.500 ευρώ, γιατί δεν προβλέπεται πάνω από 1.000 ευρώ. Στις κουκίδες που συμπληρώνουμε στη Βουλή, δεν πάει πάνω από 1.000, είναι το όριο. Εμείς τα φορολογούμαστε. 250.000 ευρώ στα τέσσερα χρόνια. Εικάζω ότι προφανώς χρησιμοποιούνται για το κόμμα. Αλλά δεν πρέπει να ξέρουμε, τι γίνεται;».

Επιπλέον, στην ερώτηση γιατί δεν μίλησε νωρίτερα, παρά μόνο μετά την αποχώρηση του, είχε πει πως «πριν δεν έλεγα, γιατί είχα την εμπιστοσύνη. Τώρα έχασα την εμπιστοσύνη μου. Πήγαν να με σπιλώσουνε, τώρα αμύνομαι για την τιμή μου… Θα ζητήσω να γίνει έλεγχος των οικονομικών του κόμματος, να δούμε που πήγαν τα λεφτά».