Έτοιμος να καταθέσει αγωγή κατά του προέδρου της Ελληνική Λύση Κυριάκου Βελόπουλου είναι ο μέχρι πρότινος βουλευτής του κόμματος, Αντώνης Μυλωνάκης. Ο απερχόμενος βουλευτής θα στραφεί τόσο εναντίον του εν λόγω πολιτικού αρχηγού όσο και κατά όσων τον ενέπλεξαν σε σενάρια αποστασίας επί χρήμασι.

Ο κ. Μυλωνάκης θα συντάξει εντός των επομένων ωρών με τη βοήθεια των νομικών του συμβούλων την αγωγή ζητώντας σύμφωνα με πληροφορίες από τον κ. Βελόπουλο το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση, ενώ θα καταθέσει εναντίον του και μήνυση.

Παράλληλα θα στραφεί και κατά ημερήσιας εφημερίδας που τον έφερε να λαμβάνει χρήματα προκειμένου να γίνει αποστάτης.

Θυμίζουμε ότι ο απερχόμενος βουλευτής δήλωσε προ ημερών στον Σκάι πως: «Έχουμε βεντέτα: ή εγώ ή ο Βελόπουλος», αποκαλώντας την Ελληνική Λύση εγκληματική οργάνωση.

«Θα αποκαλύψω όλη την πολιτική, εγκληματική οργάνωση του Κυριάκου Βελόπουλου, που μπορεί να εξελιχθεί χειρότερη από τη Χρυσή Αυγή. Αυτή την εγκληματική οργάνωση, που προφανώς είχε ξεκινήσει από το 2019, δεν την ήξερα εγώ. Κεφάλι είναι ο Βελόπουλος, νούμερο δύο είναι η κυρία Δήμητρα Κρητικού. Ήταν η ιδιαιτέρα του, τώρα την έχουμε κάνει αντιπρόεδρο του κόμματος. Για να ολοκληρωθεί η εγκληματική οργάνωση χρειάζεται και ένας λογιστής και ένας δικηγόρος. Έβαλε τον φίλο του τον Σαράκη, τον δικηγόρο, τον οποίο του γνώρισα εγώ. Χρειάζεται και ένας λογιστής. Ο Βατόπουλος, ένας λογιστής από το Μενίδι, τον έβαλε λογιστή. Είναι όλοι μαζί μια ομάδα και οργανωτής του όλου παιχνιδιού είναι ο κύριος Σπίνος, ο οποίος είχε κατέβει με τη Χρυσή Αυγή».