Το εκλογικό αποτέλεσμα της 25ης Ιουνίου σχολίασε με τον δικό του τρόπο ο Λάκης Λαζόπουλος, αναφερόμενος στη βαριά ήττα του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, τόνισε πως τα στελέχη της Κουμουνδούρου κάνουν… προσπάθεια να στείλουν το κόμμα ξανά στο 3%!

«Δόξα τω Θεώ πήγε πιο παρακάτω. Παλεύανε πολύ να το πάνε στο 3%, δεν τα κατάφεραν. Θέλει κι άλλη προσπάθεια. Την άλλη 4ετια τώρα. Αν συνεχίσει με τα ίδια πρόσωπα και τα ίδια μυαλά θα τα καταφέρουν» είπε ο Λάκης Λαζόπουλος στο podcast του Newsbreak.gr.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε και στην κόντρα ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ για την αντιπολίτευση και τον τίτλο του «δεύτερου κόμματος»: «Και κάνει μια κίνηση ο ελέφαντας και πέφτουν τα 99.999 μυρμήγκια. Και μένει ένα και του φωνάζουν “Μήτσο πνίχτον”. Πώς να το πνίξει το ένα μυρμήγκι τον ελέφαντα;».

Η Αριστερά ήταν το θέμα σχολιασμού από τον Λάκη Λαζόπουλου και ούτε το ΚΚΕ γλίτωσε από τα πυρά του: «Είναι υγεία να υπάρχει, σαν την πίεση του γέρου τα ποσοστά του, ο γέρος δεν πάει για πρωταθλητισμό. Το ΚΚΕ είναι σαν τον πατέρα που κληρονόμησε ένα περίπτερο και θα δώσει ένα ίδιο στον γιο του. Θέλει να έχει την πελατεία του, να ξέρει τα ονόματα τους. Αν έχεις μεγάλο κόμμα δεν ξέρεις ποιος είναι δικός σου να τον δώσεις».