Την τελετή ορκωμοσίας των νέων βουλευτών στην αίθουσα της Ολομέλειας διέκοψε αρκετές φορές το κλάμα ενός μωρού που βρισκόταν μαζί με τη μητέρα του στα πάνω θεωρεία, εκεί που καθόντουσαν οι συγγενείς των εκπροσώπων του έθνους. Ο πρώτος που έριξε το βλέμμα προς τα πάνω βλέποντας από που προέρχεται το κλάμα, ήταν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νότης Μηταράκης που καθόταν από πίσω του στα υπουργικά έδρανα. Ο πρόεδρος της κυβέρνησης χαμογέλασε, χωρίς να δώσει κάποια συνέχεια.

Ωστόσο το μωρό συνέχισε να κάνει… εμφανή την παρουσία του. Το καλό είναι πως από ένα σημείο και μετά δεν έκλαιγε αλλά σιγοντάριζε τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο και τα μέλη της Ιεράς Συνόδου την ώρα που έψελναν. Κάτι σαν δεύτερη φωνή. Αποτέλεσμα ήταν πολλοί παριστάμενοι να ξεσπάσουν σε γέλια, τόσο από τις θέσεις των βουλευτών, όσο και των επισήμων προσκεκλημένων.

Να σημειωθεί ότι στα έδρανα των επισήμων κάθισαν μεταξύ άλλων η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο τέως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος, η πρώην πρωθυπουργός Αικατερίνη Θάνου, οι πρώην πρόεδροι της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης και Βύρων Πολύδωρας, ο πρέσβης της Κύπρου στην Αθήνα Κυριάκος Κενεβέζος, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος που καμάρωνε την κόρη του Ζωή ως πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Πλεύσης Ελευθερίας.