Για τη θερμοκρασία που επικρατούσε στο πλατό της εκλογικής εκπομπής του Mega στην οποία και φιλοξενήθηκε, παραπονέθηκε η Λιάνα Κανέλη το απόγευμα της Κυριακής (25/06) και μάλιστα σε έντονο ύφος καθώς είχε γίνει μούσκεμα από τον ιδρώτα. «Στην παρέα μας και η κυρία Λιάνα Κανέλλη από το ΚΚΕ, καλησπέρα σας» είπε η Ράνια Τζίμα και η Λιάνα Κανέλλη μπήκε με τη μια στο… ψητό.

«Για όσο αντέξω! Με συγχωρείτε, αλλά εδώ είναι φούρνος. Μας ψήνετε, μας τιμωρείτε που πήραμε μέρος στις εκλογές» είπε χαρακτηριστικά με την Ράνια Τζίμα να της εξηγεί πως δεν έγινε από πρόθεση.
«Εδώ, αυτή τη στιγμή, είναι φούρνος. Το έχουν βιώσει και οι κύριοι, εγώ μπήκα και όσο αντέξω. Δεν είμαι ιδρωμένη από αγωνία» συνέχισε η Λιάνα Κανέλλη.

«Σας ευχαριστούμε που το λέτε ότι είναι φούρνος, θέλουμε να προασπίσετε τα εργασιακά μας δικαιώματα, γιατί εμείς θα μείνουμε εδώ 6-7 ώρες» είπε ο Νίκος Ευαγγελάτος σε μια προσπάθεια να ελαφρύνει το κλίμα.

«Το ΚΚΕ έχει σκοπό να σας απελευθερώσει από τέτοιου είδους δουλείες, ακόμα και από τη ζέστη» επέμεινε η Λιάνα Κανέλλη. «Καλά, δεν είμαστε σε καθεστώς δουλείας» τόνισε η Ράνια Τζίμα.