Τη μια από τις δυο κεντρικές προεκλογικές του συγκεντρώσεις λίγο πριν το τέλος της προεκλογικής περιόδου πραγματοποιεί αυτή την ώρα στην Θεσσαλονίκη ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης, στην τελευταία ομιλία του εκτός Αττικής μπροστά σε πλήθος κόσμου έκανε αναδρομή στις ιστορικές συγκεντρώσεις που έγιναν στο παρελθόν στην πλατεία Αριστοτέλους. Το πάθος για την πατρίδα και την προκοπή παραμένει το ίδιο, τόνισε και είπε ότι την 21η Μαΐου οι πολίτες επιβράβευσαν την δουλειά της ΝΔ και τιμώρησαν εκείνους που επένδυσαν στον διχασμό, στο ψέμα στο μαύρο και στην τοξικότητα.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ είπε ακόμα ότι για να γίνει η νίκη πραγματικότητα πρέπει να επαναληφθεί και να είναι μεγαλύτερη την Κυριακή που έρχεται. Σημείωσε ότι τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Το πρωί της 25ης Ιουνίου οι κάλπες θα είναι και πάλι άδειες τόνισε και είπε ότι πρέπει να γεμίσουν με εκατομμύρια ψηφοδέλτια της ΝΔ.

Μόνο τότε η επόμενη μέρα θα φέρει σιγουριά στον τόπο, υπογράμμισε.

«Αρκετά με τους ντεμέκ πιστούς και στους ντεμέκ πατριώτες»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε ακόμα ότι οι Μακεδόνες και όλοι οι Έλληνες εξουδετέρωσαν την παγίδα της απλής αναλογικής.

«Η αριθμητική της κάλπης είναι αμείλικτη και πολλές ακραίες φωνές στη Βουλή δεν οδηγούν σε πολυφωνία αλλά σε μια δημοκρατική κακοφωνία», είπε αναφερόμενος στο διακύβευμα της κάλπης.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ μίλησε για νεόκοπους ηγέτες σε προσοπωπαγή σχήματα που μιλούν για δήθεν φιλοπατρία και καπηλεία της ορθοδοξίας. Αρκετά με τους ντεμέκ πιστούς και τους ντεμέκ πατριώτες, είπε και τόνισε αρκετά με τον σταυρό και την γαλανόλευκη.

«Η ελληνική απάντηση στην Τουρκία πρέπει να είναι μια επιλογή εθνικής σιγουριάς και προκοπής»

«Εμείς, πρόσθεσε κάναμε την πατρίδα πιο ασφαλή με έργα και όχι με λόγια του αέρα», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αναφερόμενος στην οικονομία είπε ότι με την επενδυτική βαθμίδα θα υπάρξει ευημερία αλλά αναφέρθηκε και στις προκλήσεις από την Τουρκία τονίζοντας: «Η ελληνική απάντηση πρέπει να είναι μια επιλογή εθνικής σιγουριάς και προκοπής».

Οδηγός στον δρόμο μας θα είναι η αξιοπιστία, τόνισε ακόμα και δεσμεύτηκε ότι αύριο θα υλοποιηθούν αυτά που σχεδιάζονται σήμερα.

Η αυτοδύναμη ΝΔ θα οδηγήσει σε ισχυρή Ελλάδα, είπε ο Πρόεδρος της ΝΔ και αναφέρθηκε στις κρίσεις που ταλάνισαν την χώρα τα προηγούμενα 4 χρόνια. Θύμισε ότι εν μέσω αυτών των κρίσεων η κυβέρνηση υλοποίησε όλα όσα είχε δεσμευθεί. 

«Είναι ώρα να ξεχωρίσουν στην πράξη οι δήθεν πατριώτες των κούφιων λόγων από τους πατριώτες της πράξης»

«Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες μας καλούν με ωριμότητα να προχωρήσουμε τολμηρά, σταθερά και μόνο μπροστά και να κάνουμε προτεραιότητες τις ελλείψεις που υπάρχουν». «Τα πιο δύσκολα είναι πίσω μας», εκτίμησε και δεσμεύτηκε ότι από τις 26 Ιουνίου θα σηκώσουν τα μανίκια για μια καλύτερη Ελλάδα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμεύτηκε για καλύτερους μισθούς, αξιοπρεπή υγεία με το νέο ΕΣΥ, ψηφιακό κράτος και περήφανη πατρίδα.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ ειδικά αναφερόμενος στην ισχυρή Ελλάδα είπε ότι «ο φράχτης στον Έβρο τελειώνει είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι».

Θα συνεχιστούν οι μεγάλες ενεργειακές επενδύσεις και αναφερόμενος στα εθνικά μας θέματα και την αμυντική ενίσχυση της χώρας είπε: «είναι ώρα να ξεχωρίσουν στην πράξη οι δήθεν πατριώτες των κούφιων λόγων από τους πατριώτες της πράξης».