Ενδεχομένως να έχετε δει ότι από τα τέλη Νοεμβρίου η Νέα Δημοκρατία έχει ξεκινήσει μια σειρά από podcast υπό τον τίτλο «Το είπατε. Το κάνατε;». Επί της ουσίας, καλείται κάθε φορά ένα μέλος της κυβέρνησης να μιλήσει για τα πεπραγμένα του, σε μια ακόμη προσπάθεια να γνωστοποιήσει το κόμμα προς τα έξω το έργο που έχει επιτευχθεί. Ήδη έχουν μιλήσει στα ολιγόλεπτα αυτά βιντεάκια ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος και ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης.

Ποιος βρίσκεται όμως πίσω από το στήσιμο όλων αυτών των podcast; Σύμφωνα με πηγές μας στα κεντρικά γραφεία του κόμματος επί της οδού Πειραιώς, τον γενικό συντονισμό του εγχειρήματος έχει ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός που φροντίζει ώστε να βγει όσο το δυνατόν καλύτερο υλικό προς τα έξω.

Μάλιστα όσο περνάει ο καιρός και θα πλησιάζουμε προς τις εκλογές, όλο και περισσότερα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου θα περάσουν από το στούντιο. Βασικά στόχος είναι να περάσουν τουλάχιστον μια φορά τουλάχιστον όλοι οι επικεφαλής των χαρτοφυλακίων.