Δύσκολες ώρες για τον πρώην πρόεδρο του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλο, ο οποίος νοσηλεύεται για 13η μέρα στο νοσοκομείο «Σωτηρία» μετά από επιπλοκές που προκλήθηκαν από τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένεια του δικηγόρου και πρώην υπουργού νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας «λόγω λοίμωξης από κορονοϊό και σοβαρών επιπλοκών που οδήγησαν σε εκτεταμένη εσωτερική αιμορραγία και υποβολή του σε κατεπείγοντα εμβολισμό. Ο δικηγόρος και πρώην Πρόεδρος του Συνασπισμού έδωσε μια γενναία μάχη για τη ζωή του και ήδη βρίσκεται σε φάση ανάκαμψης».

Στο πλευρό του κ. Κωνσταντόπουλου βρίσκονται από την πρώτη στιγμή η οικογένειά του και οι στενοί του συνεργάτες, ενώ η υγεία του παρακολουθείται στενά από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Πανεπιστημιακής Κλινικής, προς το οποίο η οικογένεια εκφράζει την βαθιά ευγνωμοσύνη της. «Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσοι μας συμπαρίστανται καθώς και όσους ήδη έσπευσαν να δώσουν αίμα. Η αιμοδοσία στο Νοσοκομείο Σωτηρία γίνεται 8.30 – 14:00 Δευτέρα με Παρασκευή» όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.