Ως γνωστόν ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής σπάνια προβαίνει σε δημόσιες ομιλίες από την ημέρα που έπαψε να είναι ένοικος του Μεγάρου Μαξίμου και κατά συνέπεια κάθε φορά που αποφασίζει να μιλήσει, αποτελεί έκπληξη. Έτσι, αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Καραμανλής θα μιλήσει στην επετειακή εκδήλωση συμπλήρωσης 40 χρόνων από την ίδρυση της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «Παναθηναϊκή», που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα «Αλεξάνδρα Τριάντη») την Τετάρτη 1 Ιουνίου, στις 19:00.

Το θέμα της ομιλίας του θα είναι «Ελλάδα και Ευρώπη στη δίνη μεγάλων αλλαγών» και θα έχουν ενδιαφέρον τα όσα θα πει αναφορικά με αυτές τις αλλαγές και ιδίως με τον εξελισσόμενο πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας και τις οικονομικές αλλά και ενεργειακές επιπτώσεις που έχει αυτός στη χώρα μας.

Ποια είναι η Παναθηναϊκή Οργάνωση

Η ιστορία της Παναθηναϊκής Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών ξεκινάει το 1983 και στόχος είναι να παρεμβαίνει σε ζητήματα ισότητας τόσο στην Ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Ασχολείται ωστόσο και με θέματα που αφορούσαν όλη την κοινωνία: άνδρες, γυναίκες, παιδιά, οικογένεια, πολιτισμό, παράδοση και ο,τιδήποτε προάγει τη χώρα μας, ενώ έχει εγγεγραμμένα πάνω από 8.000 μέλη.